Ahojte, určite tu bolo milión fór o filmoch, ale chcem sa Vás tak či tak opýtať na Váš názor. Aký je alebo bol najsmutnejší film aký ste videli. Hľadám fakt niečo "extra" smutné. Viete pomôcť?
teraz si na jeden presný neviem spomenúť...ale na mňa dosť smutne pôsobil aj requiem za sen aj keď je o drogách... potom dosť smutný bol beautiful...skôr vážne smutný....a nespomenem si teraz
ja som najviac plakal pri starej japonskej godzille..sice som bol este maly chlapec, ale pamatam si, ze tak, ako som reval pri tomto, som este neplakal nikdy pri nicom a ked tak rozmyslam, rad by som si to pozrel, ale neviem uz co to bola za verzia viem len ze na konci sa ta godzilla tusim zmensila ci co, a isla do mora? kua..
neviem ako sa vola ten film, ale hra tam bjork. Stara sa o maleho syna, ale postupne oslepne a synovi odklada prachy na operaciu oci aby tiez neoslepol... a dalej si to pozri... najsmutnejsi aky som kedy videl...
ehm.... zelená míľa, aj keď to pôsobilo skôr na mamu Potom Pevné putá, to bol smutný film, ten si skús pozrieť, bolo to o mladom dievčati ktoré zavraždili a potom ako jej rodičia boli zúfalý, ako ten jej vrah (sused) mučil iné dievčatá a podobne... ono sa to nedá opísať ale pozri si to! A poznám viac filmov, bohužiaľ neviem názvy No ale ja keď som bola malá, plakala som aj keď Gargamel chytil Šmolkov, takže kľudne si pozri rozprávky Alebo Na vlásku (( Tam jej odstrihli vlasiská ((
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
moje budu najsmutnejsie, az ich niekto raz sfilmuje
Názov seriálu už dlho som žiaden nepozerala
alebo Ženu cestovateľa v čase (to bol aj film)
a budeš v ťahu
a requiem je tragicky film a dost sokujuci, ale za smutny ho nepovazujem
pre mna bol najvacsi dojimak Up, seriozne
marley a ja
shawshank (teda, koniec nebol smutný, ale dojal)
zelená míľa
posledná časť priateľov
the pianist
Armagedon,
Forrest Gump,
A Beautiful Mind,
Butterfly Effect,
The Notebook,
Requiem For a Dream.