Ahojte, kedysi bol snapchat aj na WP, no potom ho zrušili. Neviete či niekedy má vyjsť nejaká oficiálna alebo aspoň neoficiálna appka na Snapchatu na WP ?
snapchat na wp zatial nikdy nebol. boli neoficialne aplikacie tretich stran ktore oficialny snapchat dal zrusit. zrejme si nezelaju ine aplikacie kym nespravia svoju oficialnu
@kosmiklove Firme robí veľmi dobré meno, že ruší to, čo už v obchode je ešte predtým ako vydá svoju vlastnú aplikáciu. Ak vôbec. Je síce pravda, že kvôli neoficiálnym klientom akým bol napríklad aj 6snap boli leaky a hacky na účty a sťahovanie fotiek, či čo. V každom prípade mám pocit, že snapchat ani nespraví aplikáciu... nie žeby som ju potreboval a používal.
ja som mal WP a da sa nato zonat neoficialny snap ... :/ le on je ovela horší než oficial lebo napríklad ked si otváraš videosnapchat tak ti to v polovici vipne celí mobil a podobne :/ ......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme