Mal som dosť reálny sen, že som žil v období druhej svetovej a Nemci plienili dedinu alebo niečo také. Snažil som sa im ujsť a utekal som ale odzadu ma strelili samopalom. Čo bolo potom už neviem.
Áno. Raz som mala taký sen, ktorý ma vydesil a bol úplne taký, blä. Mala som po prebudení pocit, že ten kameň čo na mňa padal a tlačil ma o zem, že na mne naozaj ležal a po prebudení sa len vyparil. Ušiel. =/
@adsy lebo ale fakt sa mi snivalo ze som chcela vediet ake to je zastreliť sa tak mi niekto vpálil guľku do hlavy a cítila som iba ako mi pulzuje krv v hlave
A divné to bolo - lebo ja vlatne neviem, či som zomrela - len som sa nemohla hýbať, proste fyzicky nefunkčná, tak som tam tak ležala, nič necítila a bola som strašne nepokojná, že nemôžem nikam odísť, pričom myšlienky mi hlavou víria ďalej -.- Odveci sen.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a ešte akorat tak že keď už som šla zomreť tak soms a prebudila
Mne sa skôr debiliny snívajú
Ale v sne ma rozpučil.
A divné to bolo - lebo ja vlatne neviem, či som zomrela - len som sa nemohla hýbať, proste fyzicky nefunkčná, tak som tam tak ležala, nič necítila a bola som strašne nepokojná, že nemôžem nikam odísť, pričom myšlienky mi hlavou víria ďalej -.- Odveci sen.
je to celkom zaujímavé...
Len rád by som sa po smrti pozrel aspoň na chvíľu na svet. Kto by za mnou plakal a či by som vôbec niekomu chýbal...