To ze sa vam niektoré udalosti zdaju uz zazite alebo povedome, alebo ste ich uz videli je za bdeleho stavu normalna zalezitost... ale stalo sa uz niekomu ze mal deja vu v sne? Znamena to nieco?
áno stalo...ale neviem čo to znamená ... už sa mi proste stalo že som sníval sen s iným dejom ... no určitá vec bola totožná s iným snom ... napríklad idem si plážou a uvidím muža v kapucni skákajúceho cez švihadlo a recitujúceho báseň ... o pár dní neskôr sa mi sníva že idem cez ulicu okolo nášho domu a vidím muža v kapucni skákajúceho cez švihadlo a recitujúceho báseň ... v tom si poviem ,, toto som už videl to poznám,, ... občas si poviem aj ,,toto sa mi už snívalo, čo to znamená?,,
áno často sa mi stáva že si myslím že som v danom sne už bol a že sa mi musel snívať aj pred tým, ale po prebudení a popremýšlaní zisťujem, že sa mi predtým nikdy nesníval. Teda možno hej, ale nemám naňho vedomú spomienku
@melancholik , no zrovna takto som to nemyslel... mne sa rôzne sny s totoznou osobou robiacou to iste.. len sa mi snivalo cosi, z coho som mal pocit ze som to uz zazil, ale nic konkretne, proste ten deja vu efekt @zajacik26 nechcem pouzit hrube slova... a teda ironicku poznamu si nabuduce odpusti, ked sa niekto nieco nomalne slusne spyta
mne sa často sníva pokračovanie nejakého sna čo sa mi sníval možno pred rokom raz sa mi to stalo keď som bola ešte malá a mala som nočnú moru možno o rok na to sa mi snívalo akoby pojkračovanie (mne to teraz príde jak nejaky seriál) keďže som bola malá tak som strašne plakala myslela som že to niečo znamená strašne som sa zľakla a teraz sa mi to tiež často stáva ale už chvalabohu nie s nočnými morami D
@melancholik proste snivanie je vraj stav kedy si mozog utrieduje informacie z uz prezitych veci a teda mas tam obrazy a tvare ktore si realne videl, no a pri tom triedeni dochadza udajne k miesaniu tych roznych zazitkov a vytvori sa nejaky novy obraz pozostavjuci z roznych informacii a udalosti a podobne, lenze ja som mal pocit akoby som videl znovu celu jednu scenu ktoru som prezil... ako keby mozog cerpal vtedy iba z jedneho suflika a ostatne sli bokom...
@melancholik no asi to tak uz bude...ale je to divne ze sa podvedomie nedokaze podrobit vôli... respektive, asi aj ide, ale ja to neviem @zajick26 tak som potom nic nepovedal, sorry..
raz som v nechtiac napisala v nominative mnozneho cisla na konci ypsilon a niektori jazykovedci mi to tu polroka vyhadzovali na oci , clovek sa sem pride odreagovat z celeho dna pobavit sa a namiesto toho tu natrafis na takych mudrlantov trapnych
@zajacik26 tak ono vlastnu rec je dobre poznat ale mne sa to stava tiez, ze z nepozornosti si nevsimnem a barjake y/i pacnem hocikde. Ale to su hrdinovia za nickom, takych si netreba vsimat, alebo sa potom riad tym cim janosikov stary otec -
verím, že prostredníctvom snov sa snaží prejaviť naše podvedomie...mňe sa stalo, že zhruba od šiestich do 15 rokov sa mi každého pol roka- rok sníval ten istý sen... ale presne do bodky s tým istým dejom...bolo to veľmi metaforické, vystupovala som tam ja s mojím bratom a s mamou... a potom tam bola jedna bytosť reprezentujúca zlo alebo krivdu...a dnes už viem, čo ten sen asi znamenal, lebo sa mi v živote naozaj niečo podobné udialo, takže to bolo svojím spôsobom varovanie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@zajacik26 nechcem pouzit hrube slova... a teda ironicku poznamu si nabuduce odpusti, ked sa niekto nieco nomalne slusne spyta
@zajick26 tak som potom nic nepovedal, sorry..