no chcela by som zacat so snowboardingom, preto sa chcem spytat, ze aky typ dosky je najvhodnejsi pre uplneho zaciatocnika ....a vlastne ci by som sa snowboardovat bola schopna naucit aj sama .... teda alebo ako ste sa ucili vy
No ja som sa učila od mojich 9 rokov a teraz mi to už ide super...učila som sa sama lebo nikto iný koho som poznala to nevedel,,,ale naučila som sa....hehe...a že aký typ doský?...tak to newem,,,ja som si požičiavala z požicovni je to asi jedno...je to podla toho ako ti to ide ,,,od boardu to velmi nezavisi..myslím
pokial nechceš stávrať na doske kaskadérske kúsky tak je to jendo či je doska s drevenným jadrom alebo z PU peny, ale tá s drevenným viac vydrží a bývajú aj lahšie.Hlavné je ale nekúpiť si ani krátku ani moc dlhú dosku bo sa ti bude zle jazdiť potom.Sama sa to naučíš sama, ale bude ti to dlhšie trvať, ideállne je ked poznáš niekoho aby ti poradil ako a čo máš robiť, netreba trénera.Ja som sa to naučil s kamošom asi za dva dni na somárskej lúčke
Za prve ked s tym chces zacat, tak si najprv zajdi do pozicovne, potom na svah, najdi instruktora a nauc sa zaklady napr taky tyzden. Pokial ta to bude bavit, potom uvazuj o kupe boardu. Pretoze kupit si board a potom zistit ze ta to nebavi, lebo ta boli cele telo od padov a blabla za to ta rodicia urcite pochvalia.
no urcite by to nemala byt zjazdova doska, ale freeride-ova
veelka by ti mala byt akurat po bradu...
a priprav sa nba to, ze zaciatky budu naozaj tazke
já som sa to naučila viac menej sama...najväčší problém mi robil vlek, ale to som sa doučila a tak ti poviem, naučiť sa na borde je ľahšie, ako naučiť sa na lyžiach takže odporúčam
a rady na bord
1. doska tak, aby ti bola po bradu
2. pevné viazanie
3. nejaký kamoš, čo to vie
a nie je problém, veľa srandy si užiješ
treba skusit zajst do pozicovne zo zaciatku, ale kebyze velmi chces vlastnu dosku tak ked si ju postavis pred seba jej vrch by ti mal siahat niekde od nosa po klucnu kost, ale na zaciatky podla mmna nepotrebujes nejaku 11-tisicovu dosku
mno ja som mal moj prvy board vybaveny od ocovho kamarata... tak osm sa ucil na boarde z druhej ruky...a ucil osm sa sam ..ze odkukam osm si mylsel..mno nic z toho.... potom ma mum zobrala do rakuska kde robii..a tam mi to vysweltili jej kamaratkine deti...po anglicky....a dali rady..a proste take macky ktore mi moc moc moc pomohli..asi keby som s auzcil sam a odkukaval tak by som to ani doteraz newedel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Aj ja chcem začať so snowboardingom a keď som povedala nech mi požičajú alebo kúpia v bazare board skoro ma zbili,že či sa chcem zmárniť...
Aj tak s tým začnem
veelka by ti mala byt akurat po bradu...
a priprav sa nba to, ze zaciatky budu naozaj tazke
a rady na bord
1. doska tak, aby ti bola po bradu
2. pevné viazanie
3. nejaký kamoš, čo to vie
a nie je problém, veľa srandy si užiješ
@8 lyzovat celkom viem...takze dufam, ze sa aj toto nejak vydari