naco mam mat sny ked sa mi s nich ziaden nesplni?dobre ty mas sny a mozno mas tu moznost si ich vysnivat ako to byva v tych americkych priteplenych filmoch..a drzim ti prsty nech sa aspon tebe ten sen splni
Treba veľmi veľmi chcieť, niečo pre to samozrejme urobiť a možno ti to vyjde. A ak nie, buď rada, že to nevyšlo. Možno, keby sa stalo všetko, po čom si kedy zatúžila, bola by si nešťastná. Vždy treba byť spokojný s tým, čo máme
uf mam vela snov ved som mlada ta co ,.. ale taky hlavny je : chcem skvelo hrat na bicie aspon tak ako mike portnoy chcem byt skvela bubenicka a hrat v nejakej uzasnej hardrockovej kapele ... a je toho este viac ale to skryva len moje srdiecko
mno aj jamám veľa snov..napríklad byť šťastná, mať rodinu, dobré zamestnanie...také aby ma uživilo...ale ten hlavný sa aj tak nikdy nesplní...niekedy sú sny dosť kruté...najmä keď si človek uvedomí, že sú nedosiahnuteľné...
¨Noo yakože ja mám normálni sny malokdy já mám spíš noční můry a naposled fakt husty sen moje bývala nej .kámoška grcala kousky svojeho mozku no fuj....ale tak tedkom sem mnela krásny sen o mojem idolovi ...jako nwim na co bych potřebovala aby se mi to splnilo když se milujeme mno ale tak on bydlí v rakousku noo proste super máálokdy dorazi na slovnesko...bo jeho milospán tatínek chce jit bydlet do svojho rodného rakouska zabila bych ho...jinak přeju at se vám vyplní ty sny no...
ja mam len jediny sen a ten je zdravie a laska pre mna a celu rodinu..ked bude to, vsetko ostatne pride us samo..no niekedy si nevazime ani takeho veci ktore sa pokladaju za "samozrejmost"..no nie kazdy ich moze mat..
Ale aj tak (alebo práve preto) mi začínajú velmi chýbat moje sny z detstva. Také bláznivé, kretívne, iracionálne... dodnes si pamatám na všetky tie miesta, čo som vo snoch ponavštevovala. Viackrát som letela. Hmmm. Ale každý musí raz dospiet a zmenit sa, či sa nám to páči, či nie. A mení sa všetko, sny nie sú žiadna výnimka.
mne sa snivalo ze som bola na harvarde a este aj ked som sa zobudila, plakala som od dojatia.......harvard s ami asi enpslni ale pokusim sa o najpodobnejsiu alternativu akak len pojde
aj ja chcem byť modelka! ale keďže si uvedomujem že by zo mňa asi dobrý vešiak na šaty nebol, tak radšej len o tom snívam teda väčšinou sa mi sníva že ma niekto naháňa, že od niekiaľ utekám a iné nočné absurdnosti
zamýšľam sa nad tým aké to musí byť šťastie keď sa niekomu splní celoživotný sen o ktorý dlho bojoval... teraz keď je olympiáda,ktorú som sledoval tak napr, mladá 16 ročná američanka získala olympijské zlato, čo bolo jej snom.. ako sa môže teraz cítiť ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
snivam o chlebe, ze si dam, tak vstanem a dam si ho , LOL
ďakujem no o tom sa mi tiež niekedy sníva o birdzi
dobrý sen
hmmm a nebudeš mať veľa roboty potom? vieš toľko vecí zariaďovať a všetko joj
no tak toto je tiež pravda
za 8O dní to zrovna ale nemusí byť
Ale aj tak (alebo práve preto) mi začínajú velmi chýbat moje sny z detstva. Také bláznivé, kretívne, iracionálne... dodnes si pamatám na všetky tie miesta, čo som vo snoch ponavštevovala. Viackrát som letela. Hmmm. Ale každý musí raz dospiet a zmenit sa, či sa nám to páči, či nie. A mení sa všetko, sny nie sú žiadna výnimka.