Pred 9 mesiacmi mi pri tragickej nehode zomrel snúbenec. A ja mám odvtedy znamenia, sny a vela vela dalsieho. Od prvého sna mi hovorí, že čoskoro budeme spolu, že vie čo sa mi má stať. Mám sny o našej svadbe, často sa vidím vo svadobných šatách, mala som
fuuu, neprijemne... mne ked sa sniva so svadbou, tak stale niekto zomrie, ale ja myslim, ze v tvojom pripade je to len prejav podvedomia... chyba ti tvoja laska a chcela by si byt s nim
Ale tá idea, že jeden zomrie a druhý ho nasleduje je vcelku klišé, čo je podľa mňa dôvod, prečo sa to sníva tvojim blízkym, veď aj ich to nejak poznačilo a prežívali to s tebou. A opakovanie sna je tiež dosť normálne a čím viac sa tým trápiš, tým viac sa to bude stupňovať. Zvláštnejšie by mi asi prišlo, keby sa ti nesnívalo nič na nôtu, že ste spolu.
Keby to boli len pri snoch....Deje sa toho strasne vela a s autom sa mi deju take veci ze niekolkokrat automechanici krutili hlavami ze je zazrak ze zijem
Je mi to ľúto, ale obávam sa, že sú to len sny. Strašne by si chcela byť s ním a preto sa ti sníva, že budete spolu po blízkej smrti. Sny sú odrazom toho, čo vytvára podvedomie, to čo chceme, to čoho sa bojíme...
Mrzi ma to ale mas to este cerstve a 9 mesiacov je malo takze bude dobre ak spravis to co ti radi @13 alebo sa dostanes len do stalej komunikacie s najbližšími.... Zle sa to počuva ale nikdy sa toho nezbavis .. mozes to len umiernit a vtom ti naj pomoze cas
ja myslim ze je to jednoducho podvedomie, to ze nanho stale myslis, na jeho smrt, na svadbu ktora mala prist, to sa vsetko v podvedomi odraza v snoch.. nemyslim si ze by to malo byt nejake nadprirodzene znamenie niecoho.. myslim, ze to treba jednoducho preckat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
2. je to len varovanie alebo výplod tvojho podvedomia
Ale tá idea, že jeden zomrie a druhý ho nasleduje je vcelku klišé, čo je podľa mňa dôvod, prečo sa to sníva tvojim blízkym, veď aj ich to nejak poznačilo a prežívali to s tebou. A opakovanie sna je tiež dosť normálne a čím viac sa tým trápiš, tým viac sa to bude stupňovať. Zvláštnejšie by mi asi prišlo, keby sa ti nesnívalo nič na nôtu, že ste spolu.
...ale určite never snom že zomrieš a pod.