presne ked je taký živý sen pamätám si zneho veeľa ale niekedy rano ked sa zobudim si pamätám ale o 5 minut uz nie no zrauz stretnem osobu ktora bola v mojom sne a to mi pripomenie sen
Len výnimočne, mal by som si vedľa postele položiť ten zošit s perom a po prebudení zapísať čo som si zapamätal aj keď väčšinou sa mi snív, že padám alebo nočné mory spojené so školou
Ono nočné mory si väčšinou všetci pamätajú lebo sa zobudia počas sna čiže si pamätajú ale inak sa ti sníva za noc viacero snov a všetky zabudneš až na nočné mory počas ktorých sa preberieš alebo ak ťa ráno zobudí budík počas sna tak je možné že si ho zapamätáš dosť dobre..
Čiže pamätám si niektoré a niektoré nie.. niektoré zahmlene a niektoré do detailov..
zväčša si ich pamätám až do detailov a pred rokom som si pár snov aj zapísala, lebo boli to také krásne sny (príbehy), že proste radosť ich čítať a spomínať na ne dokola
Občas. Ale väčšinou ani nie. Najčastejšie sa mi sníva niekedy nadránom a vždy keď mi zazvoní budík tak už myslím na iné veci a skoro vždy na sen zabudnem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a už dlhšie uvažujem že si založím snový denník
Čiže pamätám si niektoré a niektoré nie.. niektoré zahmlene a niektoré do detailov..
inak @1