ja som mala napriklad od malicka jednen sen kde som utekala pred pieskovou gulou ktora bola stale vecsia a vecsia a ja som sa citila uplne bezmocna a nikdy to nijak neskoncilo a snival sa mi asi tak raz za mesiac a potom uz menej...teraz sa mi nesnival uz dobre dlho...ale vzdy som sa zobudila spotena a unavena a so strachom....
"technika lucidného snívania spočíva v tom, že osoba, ktorá si práve uvedomila stav snívania, môže urobiť čokoľvek si len predstaví. Vidieť veci a robiť veci, ktoré si v reálnom živote nedovolí."
hej dnes som si náhodou zapamätal sen...že neviem už ako som prišiel k 20000sk a dal som si ich na účet...a ráno som prišiel na to že to bol iba sen ale prečo iba 20 litrov to neviem hm, veď to sú sny heh...
asi najdesnejší sen bol taký že sa rútim do hlbokej priepasti a bolí ma pri tom brucho a na blízku nie je záchod veď čo by robil v priepasti záchod...
ešte som mal keď som bol malý sen že rodičov zabili mafiáni a keď som sa prebral stekali mi slzy po tvári
ďalej napríklad a tento sen sa opakoval, že od západu prišiel tyranosaurus rex a začal všetkých zabíjať...vždy prišiel od západu a ako bolo vo filmoch bolo najprv počuť ten dupot ako keby malé zemetrasenie...
ale často som mával sny že som bol hrdina a mal som nejaké nadprirodzené schopnosti...ale to je už skôr good dream...
@feerinko podľa tých snov si buď v nejakej ťažkej situácii a snažíš sa z nej dostať, utiecť, alebo máš len ty sám pocit, že ťa niekto ohrozuje. Sny sú "mozgový odpad" a odzrkadľujú to, čo sa preháňa našou hlavou. Nezmeníš svoje sny, kým nezmeníš svoju situáciu alebo aspoň svoje myšlienky
Milujem sny, keď si uvedomím že snívam. Vtedy môžem robiť čo chcem a viem že keď sa zobudím tak nič s toho nieje reálne. Ale najčastejšie sa mi sníva že plávam v arašidových chrumkách alebo tic tac-och.
dnes sa mi snivalo ze ma znasilnili... fuuj hnusny pocit... : ale to nebolo znasilnenei ako znasilnenie ale len som sa tak citil... k ziadnemu fyzickemu stretu nedoslo..len som sa tak cictil (a teraz nechapem ako mozem vediet ako sa citi znasilneny clovek : )
ja bud vytiahnem zo satníka tarantulu.. alebo ma nieco nahana.. alebo mi zabiju psa.. a ja sa so slzami v ociach prebudim-...alebo este horsie .. spadnem z velkej výsky(pritom ja sa nebojím výsiek)-. mam vela takých hlúpich snov.. co sa zdaju byt skutocne.. a to je na nich to najhorsie..
mne vzdy take hnusne utrzky obrazkov a vzdy sa zobudim a ked si zas lahnem sa citim ako keby padam z postele a furt sa mi dookola sniva uz dost dlho ze mi zje zralok nohu a hned mi doraste..a to sa mi sniva uz strasne vela rokov a jediny sen ktory si pamatam ostatne po chvilke zabudnem..
mne sa casto snivali zle sny,ale hlavne ked som bola mladsia,teraz sa mi vynimocne sniva sen o smrti a zobudim sa na to,ze placem.. ako mala som mala sen ze z kopca sa na mna valia kamene roznej velkosti a vydavaju rozne dunive zvuky,podla toho ake su velke..to sa mi snivalo vela krat..a potom sa mi snivalo ze v chorvatsku padam z utesu a otec na mna krici moje meno...
Sláva mojim snom, väčšinou sa mi buď sníva niečo, čo mi je až ľúto keď sa ráno zobudím a zistím že to bol len sen alebo úplné somariny - ale keďže mám rada fantasy, beriem to ako príjemné spestrenie spánku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
"technika lucidného snívania spočíva v tom, že osoba, ktorá si práve uvedomila stav snívania, môže urobiť čokoľvek si len predstaví. Vidieť veci a robiť veci, ktoré si v reálnom živote nedovolí."
asi najdesnejší sen bol taký že sa rútim do hlbokej priepasti a bolí ma pri tom brucho a na blízku nie je záchod veď čo by robil v priepasti záchod...
ešte som mal keď som bol malý sen že rodičov zabili mafiáni a keď som sa prebral stekali mi slzy po tvári
ďalej napríklad a tento sen sa opakoval, že od západu prišiel tyranosaurus rex a začal všetkých zabíjať...vždy prišiel od západu a ako bolo vo filmoch bolo najprv počuť ten dupot ako keby malé zemetrasenie...
ale často som mával sny že som bol hrdina a mal som nejaké nadprirodzené schopnosti...ale to je už skôr good dream...
nejsi jediny , zlatko, kto ma take sny
a každú noc sa niečo sníva, len si to neviete zapamätať