To je dost blbe, dane moznosti. Stravujem sa zdravo, ale v tom zdravom, co jem, uz si moc mnozstva a kilojouly (tie uz vobec - nevyznam sa v tom) nesledujem.
Tiež si neviem vybrať z možností, tak radšej napíšem príspevok
Takže momentálne jem skôr nezdravo, ale ak to niekedy preženiem a vidím, že som nejako pribrala, tak sa snažím stravovať striedmejšie a koľko má aké jedlo kalórií viem zhruba, lebo pred rokmi som bola na takéto veci maniačka, ale teraz ma to veľmi netrápi, iba vtedy, ak trochu priberiem a potrebujem zhodiť.
Ja si pozeram to co obsahuju dane potraviny ako zlozenie ci tam nie su nejake chemicke zlozky, konzervanty, farbiva a podobne sracky, napriklad eeečka. To ci to ma vela alebo malo kilojoulov je mi uplne jedno,pretoze ja s vahou nemam problem a nejake priberanie mi nehrozi Zdrave stravovanie nie je len o tom,kolko energetickej hodnoty ti to da.
stravujem sa zdravo, ale nepozerám na kJ ani na množstvo - jednoducho jem pestrú stravu, z každého niečo podľa toho, na čo mám chuť... a myslím si, že príjem vitamínov, bielkovín, tukov, vlákniny a cukrov mám vyvážený... a tiež sa snažím jesť čo najmenej umelín... pár kJ navyše skorej dostanem z tela ako všetky tie E-čka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Vynimkou je snad len majoneza aj to mi staci raz za mesiac.....
Takže momentálne jem skôr nezdravo, ale ak to niekedy preženiem a vidím, že som nejako pribrala, tak sa snažím stravovať striedmejšie a koľko má aké jedlo kalórií viem zhruba, lebo pred rokmi som bola na takéto veci maniačka, ale teraz ma to veľmi netrápi, iba vtedy, ak trochu priberiem a potrebujem zhodiť.