Zobrali ma na obe cez druhé kolo, ktoré je podľa vás lepšie. Ja asi rozmýšľam viac nad tou sociologiou. Ináč aké internáty má táto škola a priradia ešte vôbec nejaký aj nám čo nás prijali v rámci druhého kola? kOľko sa tam platí na mesiac v priemere na in
@1 milujem takéto poznámky, nech človek študuje to čo chce a čo ho baví.. myslím že je to omnoho lepšie než taká sociálna práca čo je skôr kurz ako škola.
@veroniques Milujem takéto poznámky, nech človek píše čo chce , vyjadrila len svoj názor, ty ho máš diametrálne odlišný, a? Veď sme ľudia, slobodné bytosti, tak nech si každý myslí a píše, čo chce...
@slecinka911 Ahoj, už si sa zrejme rozhodla (dafam, že pre sociológiu aj ked aj filozofia má svoje obrovské opodstatnenie .. ako to teraz na katedre vyzera? Chodil som sa na sociologiu na TU, v ten posledný, zlomový rok kedy sa katedra zrušila - zaujímalo by ma ako to tam funguje, keď sa znova otvorila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Nemusí ísť každý na managment a podobné veci.
A ja by som si vybrala sociologiu.