ahojte ja som sem pisal predvcerom o mojej spoluziacke a vymazal mi niekto moju otazku ale proste problem bol v tom aby som to opisal w kratkosti ze som zamilovany treti rok do nadhernej baby ktora je moja spoluziacka a jej to prekaza ze sa mi paci... est
ona nechodi na party aj kumne bola predtym stale mila a usmiewava mislel som si ze by ma mozno chcela... a ja ju neotravujem ja chcem byt stastny proste s nou aj ona bi bola stastna len preco mi nevie aspon tu sancu dat vsetko bi som pre nu spravil
Ja uz vazne neviem co si mam mysliet o hentakych ..sak ked ta nechce tak jej daj pokoj,zbytocne si ublizujes,najdi si iny objekt,niekoho kto sa ti hodi,na koho mas..
PROSTE NEROZMYSLAJ - NERIES - ZABUDNI..
a hlavne NEVYTACAJ NAS TU ,jednak s tvojou debilitou a jednak s tvojou gramatikou a afektovanostou..
@chachara Neboj , prežiješ to, tak si aj ty niekoho nájdi s kým budeš šťastný, takto sa budeš len ty trápiť a jej to nebude dvakrát príjemné a podľa mňa je to dobré, že budete mať spolu iba ten jeden predmet - ľahšie zabudneš... P.S. určite existuje aj nejaká iná baba, veľa šťastia ... ...
najprv sa ukludni a prestaň ju prenasledovať, ďalej, donútiť ju...? zajebáva ti...? holku nikdy do ničoho nenúť, všetko musí chcieť z vlastnej vôle... a očividne ťa nechce... momentálne si bez šance... moja rada zaujímaj sa o iné holky a ju nechaj žiť svoj život...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
(ale zas, ak máš nekrofilné sklony, šlo by to i takto)
zmeň školu a nevyhľadávaj ju.
jj, všetko sedí, až na tú "nádhernú babu"....
ale šak to bola seriózna rada, keď ju bude mať denne na očiach, tak na ňu nikdy nezabudne. alebo ho to bude žrať ešte xy rokov.
o__O zjavne je šťastná s niekým iným, tak proste nevymýšľaj, a DAJ pokoj.
PROSTE NEROZMYSLAJ - NERIES - ZABUDNI..
a hlavne NEVYTACAJ NAS TU ,jednak s tvojou debilitou a jednak s tvojou gramatikou a afektovanostou..
hhhrr..
ani som čítať nemusela stačilo vidieť to " w "
vlastne podľa @18 je buchnutý do "akoby odpadu"
vazne kasli na to..
prečo nie.....nahoď trochu nepríčetnejší pohľad, nechaj stiecť slinu a verím že to pochopia
najprv sa ukludni a prestaň ju prenasledovať, ďalej, donútiť ju...? zajebáva ti...? holku nikdy do ničoho nenúť, všetko musí chcieť z vlastnej vôle... a očividne ťa nechce... momentálne si bez šance... moja rada zaujímaj sa o iné holky a ju nechaj žiť svoj život...