Aj vám už lezú na nervy tie hlášky "si zabil,, "si vychytal,, "som čarovný,, a podobne ? Pretože mne už dosť ! Je to trápne sa takto zhadzovať za cenu lajkov na FACEBOOKU niečim čo používa cca 1000 ľudí.Ako aj mne sa tieto "hlášky" páčili do vtedy kým som
@chevro Chcel som tým povedať to že je to trend mať v dnešnej dobe like na hoc akom statuse alebo fotke ! Často mi chodia správy keď nie som online že "Pls klikni na fotku/status páči sa mi to diky,, alebo niečo podobné.Veľa ľudí si myslí že facebook je REAL....
btw...Vidím že niektorý sú tak hlúpy že si s toho robia srandu,no čo už vaša vec,tým len dokazujete že ste totálny úbožiaci a neschopné dilina ! JE to môj osobný názor na panáčikov ktorý používajú tieto "hlášky" je to dosť primitívne a časom aj trápne.Pre mňa za mňa buďte za úbožiakov
Tvoji priatelia ťa zrejme odrážajú... mne to napr. ani jeden priateľ na FB nepíše a to ich mám zhruba 80 A radšej vypičuj tým svojím "priateľom", čo si si popridával, do kchistu ako sa hrať teraz na kvázi internetového hrdinu, čo pičuje len tak do vetra lebo medveď.
to som čarovný som ešte nepočula.. asi som zaspala dobu ale si zabil a vychytal, letí všade to je ako puma senická, proste to počuješ a ludia to začnú používať.. nezmeníš to, zvykni si, či?
10 0000 je vskutku povabny zapis cisla, ja som bol v tom ze sa to oddeluje po trojiciach
@0@6 a @8 O___O skolkar s downovym syndromom by mal triezvejsi, ucelenejsi a nejebnutejsi nazor na....co to kurva vlastne riesis? to si nam prisiel oznamit ze tie hlasky su trapne, lajkovanie je trapne, facebook nie je real life a si ocividne jediny co si to uvedomuje?
ja asi žijem v nejakej inej dimenzii lebo ja na fb nikdy nevidím žiadne blbé statusy a ani sa nad tým nepozastavujem a je mi úplne jedno či niekto píše nejaké blbosti alebo čo.
na Slovensku netreba recesiu...ved sa človek pozrie okolo seba a občas sa zdá, že si vlastne všetci interpréti vlastne len robia pi*u. keď je taký čarovný tak nech spraví dobrú hudbu
"som carovny" som pocul prvykrat pred par minutami z bratovho compu a je to rovnaka sracka ako vsetky tie uzasne hlasky..ale whatever..nejak ma to nezaujima
ja poznam len jednu babu, spoluziacku, ktora to pouziva asi tak raz za tri dni.. jej vec... naco robis z komara somara? vyhod si z priatelov ludi, ktori ti to tam spamuju a mas po probleme... nezatazuj tym druhych ludi...
btw, v zivote ma nikto nikdy neprosil ani o lajk, ani o koment.
podľa mňa to nemá zmysel riešiť...každý nech si vraví čo chce kde chce ako chce nie ?...Máme demokraciu tak môžem to vychytať, spasiť, zabiť môžem byť čarovný no čo len chcem no nie ?
moj brat mi minule povedal, aby som pustila Som čarovný a ja som skoro do neho chudáka mišku hodila
A minule keď som dala na Fb status, že som čarovný je najväčšia trapošina aká bola, tam mi na to napísali, že ale veď všetci sú čarovní-a to si nikto bez tejto kktiny všimnúť nevedel?! Vidí tú pesničku a idem kričať,počujem ako niekto povie som čarovný a rozkopala bych mu ksicht! V živote som nebola proti nejakej pesničke ( ak sa to tak dá nazvať) ako proti tejto blbosti!
Väčšia trapošina ako Som čarovný sa ani nájsť nemohla!
@0 neskutočne mi to prekáža...takéto chujoviny ludia začínajú písAť už aj do četu, a to mi fakt lezie na nervy.... píšem si s kamoškou a ona zrazu "haháá som čarovná"....kks...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
Ale čo ja viem, ja to dáko neriešim a nevšímam si to moc.
pretože nikto s tým neprestane za to že niekomu kto si hovorí "novyclovek" to vadí.
Tak si zruš fejsbúk alebo vymeň, vymaž priateľov.
Žiadni z mojich kamarátov to nepoužíva a už vôbec mi nechodia také správy.
@0 @6 a @8 O___O skolkar s downovym syndromom by mal triezvejsi, ucelenejsi a nejebnutejsi nazor na....co to kurva vlastne riesis? to si nam prisiel oznamit ze tie hlasky su trapne, lajkovanie je trapne, facebook nie je real life a si ocividne jediny co si to uvedomuje?
Bulharský, Chorvátsky a aj Vychodňarsky,
štýlový, žiarivý a trocha čačaný...
...ale hlavne - SOM ČAROVNÝ!
btw, v zivote ma nikto nikdy neprosil ani o lajk, ani o koment.
It´s just fun,
A este ked niekto v triede stale hovori - si opity?
A minule keď som dala na Fb status, že som čarovný je najväčšia trapošina aká bola, tam mi na to napísali, že ale veď všetci sú čarovní-a to si nikto bez tejto kktiny všimnúť nevedel?! Vidí tú pesničku a idem kričať,počujem ako niekto povie som čarovný a rozkopala bych mu ksicht! V živote som nebola proti nejakej pesničke ( ak sa to tak dá nazvať) ako proti tejto blbosti!
Väčšia trapošina ako Som čarovný sa ani nájsť nemohla!
U nás v triede letí momentálne najmä táto reklama pre retardovaných.
Ale inak to nepoužívam a nepozastavujem sa nad tým.