@ladyfox ja som spokojná s tým mojím a pravdu povediac keď si ho predstavím takto.. tak by vypadal smiešne.... ale možno myslím, že sú ludia kt.sa to hodí (nepoznám nikoho takého )
nie si divná, ale možno...nechceš zmeniť orientáciu? ...síce uznávam, chlpy na chrbte a hrudi vadia aj mne, síce viem, žev staršom veku mi na ňom vadiť nebudú ale make up?
to s tým ochlpením je podľa mňa ok, to druhé sa mi zdá trocha divné, proste načo? :/ a neviem si celkovo predstaviť aký mejkap myslíš, akože normálne make up len, alebo nejaké linky či špirálu?
ale sto ľudí sto chutí samozrejme, to by bolo, aby sa nám všetci páčili rovnakí
@corvuscorax nie si vôbec čudná, u mňa je to niečo podobné .. ale mne sa páčia aj dievčatá, tak možno preto by som chcela vydepilovaného, upraveného chalana
si divna pre cloveka ako napr. ja, pre ktoreho je hento humus rovnako ako chlap v tangacoch, silonkach a odfarbenymi vlasmi na cierno inak si uplne normalna, lebo divny je kazdy.
@5 Nechcem ti kazit radost ale mama ti to povedala aby si nebola smutna , ked bola on v tom veku tak henatake homosexualne nechutne zzenstile veci neboli , rozhodne nie u nas
hmm .. ako aj mne sa páči na chalanoch taký štýl oblekania,že úzke rifle a nejaké farebné tričká a volnejšie tielka,ale zase všetko s mierou preboha...nech stále vyzerá ako chlapec no.. make-up :/ ...
Ono nedávno som videla video na YT chalana ázijského pôvodu a fakt som si myslela,že je to baba.. keby vidíte tie plné červenkasté pery .. úplne jak narúžované a pleť mal ako bábika.. no neviem mne sa to hnusí no.
pri spojení jemný make-up si vybavím niečo nie príliš krycie a husté na celom ksichte, špirálu a lesk na pery. to mi pripadá smiešne. zas keď myslíš ako že si zakryje vyrážku dvakrát za mesiac nejakým maminym alebo sestrinym makeupom tak to podľa mňa potajomky robí veľa chalanov.
ale oholené ruky? príde mi to odpudzujúce aj na babe (na dotyk určite) a nie ešte na chlapovi
trošku čudné to je, lebo si práve popísala kena od matela... niečo také keby som stretla (keď stretnem) pomyslím si asi tolko..že to chlapa v živote nestretlo, nevidelo
proste to je tvoja vec. keď budeš kvôli svojim preferenciám v živote niekedy nespokojná, to je tvoja vec. keď zbúchaš mimozemšťana, dobre pre teba. si normálna, si unikát.
@h8u@corvuscorax ona asi myslela obycanjny make up cize na tvar nie linky a podobne trans veci...ja si myslim ze make up je normal cec u chalanov teda pokial sa jedna oi prkrytie nedokonalosti koze disappointed:jebaky)
@corvuscorax si divná a to poriadne. nijaký normálny chlap by to so sebou nenechal spraviť. ak chceš nájsť takého tak určite nehľadaj tu ale skôr na vampirefreaks
vies co je tvoj problem? prilisna posadnutost normalitou..naco riesit ci je to normalne. proste sa ti to paci, co mas z toho ze ti tu teraz povedia ze je to nenormalne, vdaka tomu sa len tak z minuty na minutu nepreorientujes...kazdemu sa paci nieco ine a urcite najdes niekoho kto bude vyhovovat tvojim kriteriam a ty jeho.hauk fajka zhasla...
@corvuscorax no mne sa stalo, že mi žena povedala, že ma rada iba mužov, ktorý sú zarastený od hlavy po päty a smrdia potom. Že iba taký muži ju priťahujú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
ale sto ľudí sto chutí samozrejme, to by bolo, aby sa nám všetci páčili rovnakí
» www.lienkapomoci.sk/files/LUKASLATI...
ten makeup je myslený, že ak má náhodou pupienok-tak si to zakryje niečim ako aknecolorom a tak
no a dlhé vlasy, blond melír... tiež fuj
@5 Nechcem ti kazit radost ale mama ti to povedala aby si nebola smutna , ked bola on v tom veku tak henatake homosexualne nechutne zzenstile veci neboli , rozhodne nie u nas
áno je to divné.......ale slovíčko "divné" neber ako nič negatívne ....
btw. Veľa šťastia s hladaním možno Volderort ťa uspokojí
no v mojom prípade to neplatí
Ono nedávno som videla video na YT chalana ázijského pôvodu a fakt som si myslela,že je to baba.. keby vidíte tie plné červenkasté pery .. úplne jak narúžované a pleť mal ako bábika.. no neviem mne sa to hnusí no.
ale oholené ruky? príde mi to odpudzujúce aj na babe (na dotyk určite) a nie ešte na chlapovi
A
PRESNEJŠIE : hladulinké telo bez chĺpkov, na tvári zarastať môže- no nie brada, vysoký, mohutný..normálny chlap
fuj - tangá, obtiahnuté nohavice, dlhé vlasy, blond melír alebo prefarbené na čierno ako emo
makeup len jemný (napr.aknecolor na zakrytie vyrážky)
takže otázka znie, či by sa takýto chlap páčil aj niekomu inému ako mne.., ale asi áno
a ako povedala @luc.ka v @34
ved kazdy clovek tuzi po niecom inom, kazdy mame pri sexe nejaku svoju uchylku...
..ach kde je ta dobra kedy bol este chlap chlapom
...Nie Edward Cullen nie je chlap
Chlapci, neberte si od neho priklad
...Dievcata, vas by ta predstava na zivo velmi rychlo presla
...Takze ziletky a puder zahodit rovno do kosa !
(Aj trblietky )
Chápem ťa...
Ja tiež nie som práve chlpaté opičky
Človek vynašiel žiletky/epilátory/vosk na to aby sa používal!!!
Mám rada chlapov, ktorí sa o seba starajú
čo je to, "divná"? nie si "divná".
proste to je tvoja vec. keď budeš kvôli svojim preferenciám v živote niekedy nespokojná, to je tvoja vec. keď zbúchaš mimozemšťana, dobre pre teba. si normálna, si unikát.
páči sa mi tvoj nick. mám rád zviera aj kapelu.
moj je holohlavy chlpaty a maluje sa iba ked koncertuje aj to nie velmi jemne
jasne ze nejde o zanedbanost co sa muznosti tyka, ale zase jemny chlap a drsna zenska? prosim ta