Ahojte, mám takú jednu malú vec: vo štvrtok sme boli na muzikáli Rómea a Júlie a keď nastala tá časť, kde obaja zomrú, tak mi to prišlo strašne vtipné a začala som sa smiať. Však keby Rómeo počkal pol desať sekúnd, všetko by bolo OK. Keď som sa poobzerala
Hej, ako vraví @2 , si nevyspelá. Vyspelí ľudia sa vyznačujú predovšetkým tým, že si podprdu vypchajú 3000+- €urami boh vie ako zarobenými popri dvoch výškach, odfotia sa a fotku vyvesia do komentov pod status, len preto, aby niekomu ukázali, že im je totálne ukradnutý :ehm:
Ale k veci, poznám viac ľudí, ktorým hrané scény z podobného sudka prídu smiešne. Ja k ním mám zase totálnee neutrálny vzťah. Takže tak.
ja som sa smial, aj keď zomieral Snape, za čo by ma asi tretina Birdzu ukrižovala dole hlavou.
si asi nevyspelá, ale nemusí to mať nič s tým, že si sa smiala, každý má iný zmysel pre humor
@klaudiqaaa Odkiaľ berieš, že by som teoreticky mohol narázať na tebou práve prelomený svetový rekord v pokrytectve, keď je úplne zjavné, že sa ju snažím naviesť na cestu vyspelosti poukázaním na oslnivý príklad? Zamysli sa nad sebou, bože...
..., tak možno ťa rozosmiali samotní herci. Ale jedná vec je keď ti to príde vtipné a druhá sa v takej situácii smiať ako šibnutá. Myslím, že to by už ľuďom mohlo prísť trochu divné.
Nie si divná ale premýšľaš. Keby chvíľku počkaj, tak by bolo všetko vpoho ale ne, on sa proste oddrbe ona vyskočí "Apríl čočoti, som nezdechla" kukne na neho a oddrbe sa tiež. Moc pointy ten koniec nemal. Shakespear nebol Moffat no.
no ono to strašne vtipné je podľa mňa aj shakespearovi to prišlo svojim spôsobom strašne vtipné, preto to tak napísal. že proste svet si z nás aj tak robí píču
Mne na prednaske prislo nehorazne smiesne ze nasa 40rocna profka mala v nohaviciach vo vrecku na zadku kluce s klucenkou ktora z neho visela von a bol to plysovy mysiak a napadlo mi ze ,,mysiak v zadku" a som sa na tom kosila celkom dlho az sa ma spolusediaca spytala co je...musela som sa divat inde lebo stala pri tabuli a pisala.
Podľa mňa nie si nevyspelá. Ľudia sa smejú v situáciách, kedy by sa to nečakalo, ale to neznamená, že to je divné. Ak sa samozrejme nesmeješ, keď vidíš umierať zvieratá alebo podobne.
ja sa niekedy smejem ked sa deje niečo vážne alebo smutné (v realnom živote)... niežeby mi bolo do smiechu, práveže nie je... ale je to akýsi obranný mechanizmus voči stresu či strachu ... ja neviem no... a to je ale horšie ako sa smiať na nejakej hre... takže to neni zase až tak divné u teba...
podľa mňa tiež nie si nevyspelá, šak to bolo muselo byť také absurdnovtipné, tiež mi v podobných situáciach ide do smiechu
a pokiaľ neumierajú živí ľudia, tak všetko vporiadku
preco by mala byt za to ze premysla nad tym a len to nezmyselne nesleduje ako vacsina ludi nevyspela ? skor naopak sa mi zda a smiech je dobra vlastnost a mne to nepride vobec divne
Ja mám podobný problém, akurát sa nesmejem, ale iba usmievam. Nezažila som to s človekom, ale videla som už pár zvierat ako psa, ježka, veveričku či holuba zabitých autom či vzduchovkou, no nikdy to so mňou ani nehlo. Buď mi to prišlo vtipné, alebo ako bežný jav. A vzhľadom k tomu, že väčšina ľudí sú pre mňa precitlivené zvieratá nemyslím si, že by to malo robiť nejaký rozdieľ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ale k veci, poznám viac ľudí, ktorým hrané scény z podobného sudka prídu smiešne. Ja k ním mám zase totálnee neutrálny vzťah. Takže tak.
si asi nevyspelá, ale nemusí to mať nič s tým, že si sa smiala, každý má iný zmysel pre humor
Jaj vlastne hej, zvládneš, kokotov tam už bolo veľa
Nie si divná ale premýšľaš. Keby chvíľku počkaj, tak by bolo všetko vpoho ale ne, on sa proste oddrbe ona vyskočí "Apríl čočoti, som nezdechla" kukne na neho a oddrbe sa tiež. Moc pointy ten koniec nemal. Shakespear nebol Moffat no.
ja mám na to iné dôkazy
a pokiaľ neumierajú živí ľudia, tak všetko vporiadku