emo som uz rok a spoluziaci ma zato odcudzuju a sikanuju.asi si nedokazu priznat ze emo je lepsie nez beliber ale 1D.proco ma odcudzuju jed som ties iba slovek beru ma ako hrozbu?
bud sama sebou,tých čo ťa "odcudzujú" nerieš,nájdi si kamarátov s podobnými zálubami a názormi,a ak môžem ešte jednu radu na záver,trénuj písanie na klávesnici a pravopis
Proste buď sama sebou, je tvoja vec čo budeš , s kým budeš, kedy budeš. Žiješ svoj život, dýchaš sama za seba. Rovnako aj za svoje činy si zodpovedná iba ty sama. Prečo ťa zaujíma že ťa za to odsudzujú ? ...Dýcha sa ti ťažšie ? Alebo sa nevieš najesť ? ... nechápem ľudí ktorý sa robia naživo že majú všetko v piči, a na internete vyplakávajú ! ...Tak ak ti to teda vadí až príliš, choď za nimi a porozprávaj im o tom prečo si to, čo si ! :..Bodka ...Potom si vyzleč ponožku a jebni ju tam niekomu o ksicht ...Na znak priateľstva
Neznášam ľudí ktorý začnú riešiť že ty si Emo ty si pankac ty si rocker ty si hoper ja som z antifa a ja som skinhead,,,bozeeee...omg budte sami sebou to úplne stačí a nikto ťa nebude šikanovať ....
@laco92 co to je to emo? raz som riesil jednu emacku alebo metlacku alebo co to bola - cela v ciernom bol som ozraty na mol ale bola pekna len dost vela omietky na tvari a bleda ale kozenky trojecky a postavicka jak ta najkrajsia kurvicka. hned ako odysliel jej vlasaty kamarat tak sme sa zacali bozkavat a nakoniec to skoncilo tym ze som jej smatral v nohavickach prstoval ju a ona tiez ruka v mojich trenirkach a honila ma pred jej domom. som chcel ist k nej a vytrtkat ju tak sa vyhovorila ze tam ma babku a nechala ma nadrzaneho v meste. odvtedy sa takymto dievcatam vyhybam ako cert krizu.
@relieforsaddist aj ja som sadista a tiez povysenecky arogantny vypocitavy cinicky a po moci baziaci egocentrik.
@wohlfvikki a aky je tvoj dovod byt emacka? lebo ja toto triedenie ludi akosi neviem pochopit.. kazdy chce furt niekam patrit jak keby uz nevedeli byt sami sebou alebo co... mozno prehanam ale pride mi ze vacsina ludi ktori si zvolia nejaky jeden styl to spravia len preto ze prave tento styl povazuju za cool a chcu aj oni posobit cool lebo sami taki aki su si nepripadaju plnohodnotni alebo dost dobri alebo ja neviem... ale neboj, z toho vyrasties...
@wohlfvikki no a druha vec je ze ak ta spoluziaci sikanuju tak sikanujes aj ty samu seba tym ze zo seba robis nieco co nie si... a ak ty sama pises ze tvoj styl je ten najlepsi tak sa nediv ze od inych nemas pochopenie a respekt.. skus respektovat najskor samu seba potom ta nebudu ini buzerovat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
o tom je kazdy styl
@relieforsaddist aj ja som sadista a tiez povysenecky arogantny vypocitavy cinicky a po moci baziaci egocentrik.