Chodím s jedným chalanom,písali sme si spolu a napísal mi že by sa so mnou chcel držať aj za ruku,keĎ ideme von,tak som mu napísala že ok
Včera som mala oslavu,tak tu bol aj on,aj kamoši,ležali sme spolu v posteli,vedľa seba a držal ma za
ten vek(18) si si urcite vymeslela,pretoze nepoznam 18 rocne dievca,ktore ma problem chytit svojho partnera za ruku ..ale urcite sa nehanbi prekonaj to
ach... ja som sa vcera nedokazala mu pozriet do oci... za ruku som ho chytila... sice uz sme robili aj cosika ine... ale to sme mali krv v zajati etanolu... no.. ale tak.. sedkala som na nom... a thak
TREBA SA NECHAT UNASAT POCITMI, aaaaaa riadit sa srdieckom, pripadne sexualnymi pudmi... ale v tvojom pripade... nielen sa drzat za ruku.. ale ale bohovo krasne.. uzasne ho pobozkat
nadavte na 14, ktore chcu sexovat stale... nadavate na 18, ktore sa hanbia chytit chalana za ruku...co je pre vas normalne?! ja si myslim, ze to nei je nic nenormalne aj kebyze ma 18 a sa hanbi... urcite lepsie ako ten prvy pripad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a nepísal si ty niekde, že by ťa potešila baba od 14 do 17?
:p
TREBA SA NECHAT UNASAT POCITMI, aaaaaa riadit sa srdieckom, pripadne sexualnymi pudmi... ale v tvojom pripade... nielen sa drzat za ruku.. ale ale bohovo krasne.. uzasne ho pobozkat
ZIJEME LEN RAZ!
no.. tak.. sme boli ozraty jak prasce borovicka z nas tahala ale... no co uz aj to treba raz zacas!
nadavte na 14, ktore chcu sexovat stale... nadavate na 18, ktore sa hanbia chytit chalana za ruku...co je pre vas normalne?! ja si myslim, ze to nei je nic nenormalne aj kebyze ma 18 a sa hanbi... urcite lepsie ako ten prvy pripad
13-14 rocne sa vytahuju s tym ako *ebu s chalanmi...
a 18 rocne riesia ci mozu chytit chalana za ruku...