Neviem, či je chyba vo mne, alebo kde, ale na stránke Univerzity Komenského neviem za toho........ nájsť informácie, ktoré potrebujem a ktoré chcem, ani predmety, ani sylaby, ani školné, nič...nerozumiem tomu... Tá stránka je tak naprd urobená, že mi už j
@n0win0u presne tak som to robila, ale aj tak som nič nenašla .... chcem sa pozrieť bližšie na bakalárske štúdium chémie a magisterské jadrovej chémie, či teoretickej, či čo..... proste náplň práce, predmety a tak.
nič si z toho nerob mne museli všetko hľadať spolužiaci tiež som bola z toho mimo... 90% vysokých škôl má tak strašne nahovno a chaoticky urobené stránky a komentského si zaslúži prvenstvo .... Teraz som na UPJŠKE a musím sa vedieť orientovať v AISe to je jeden dezert
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
» www.uniba.sk/index.php?id=12...
co checs vediet, odbor alebo co ? si kliknes fakultu a napravo mas rozvrhy, infa a co ja viem co..
iné školy, jak na lopate, všetko krásne dané.... ale komenského... bludisko...člo bludisko... portál!
» www.fns.uniba.sk/fileadmin/user_... - od strany 22 prehlad predmetov v Bc. na chemiu a potom je biochemia
» www.fns.uniba.sk/fileadmin/user_... - od strany 36 mas chemie, najdi si odbor aky ta zaujima, tiez predmety ..
na oboch mas kreditovu dotaciu, volitelnost, pocet hodin a tak,
tu mas profily absolventov - » www.fns.uniba.sk/index.php?id=38...