prosim vas poradte mi niekto co mam spravit, mal som dievca ktore velmi lubim a pred 2tyzdnami sme sa rozisli koli jednej osobe ktora mi to odpurucila....rozisli sme sa preto bo mi nedala za cely vecer ani jednu pusu : disappointed: sok jeb.. plosim poradte mi nie
ty si fakt kkt... nemozem ti na to povedat nic ine tak chod za nou a povezd jej, co si o tom myslis, ak ju presvedcis, vrati sa k tebe, lahka rovnica...
ano jeblo mi to ale ja som sa necel rozist to mi nahovarala jej najlepsej kamaratky sesterka...: disappointed: mna uz skoro preslo auto v sobotu som sa postavil do stredu cesty a cakal som...mohlo ma prejst aspom by bol pokoj zo vsetkym
no tak tak... si debil ak si das radit od nejakej baby ci mas nechat svoju alebo nie (prepac) ...ale neboj su aj horsi neviem ako ta utesit... skus sa s nou normalne porozpravat a povedz jej pravdu, vsetko co chces.. len si nenechaj radit od inych co povedat atd...
Lol vysvetlite mu niekto ze je to len zena. Co places preboha nechces sa jej rovno vopchat do riti? A kolko mas rokov? 14 Vies kolko takcyh bab este bude.
Tvoja odpoved: Ale ja ju tak veeeelmi lubim.
Moja odpoved: Je to jedina zena ktoru budes lubit za cely zivot? Nie a never tomu ze by vam to vydrzalo do konca zivota
A čo sa týka nejakej rady k opätovnému vzniku vašej love...tak to je chabé..a treba viac info, ak sa dá ešte vôbec neco zachraňovať..hoci nemyslím..
To by chcelo len nečo rafinované.. ..ale nakoľko čtrnácky majú moc také nešpecificko-špecifické zmýšlanie..je to dosť hard, a nevyplatí sa nič riešiť, bo to nezabere..proste uč sa z chýb a v budúcnosti ich neopakuj..a hlavne nikdy nedávaj na reči a nenechaj tak, aby druhí rozhodovali za teba!!
A hlavne té samovražedné sklony si odpusť, iba sa viac zúbožiš..a nič tým nezískaš, iba stratíš..teda získaš ..pobyt na psychiatrii..
Takže sa na to vyjeb..a ani neopováž riešiť vyhrážanie..typu..vráť sa mi, bo sa zajebem..bo to je už maximálne choré..!!
Zober si to tak, že aj tak by vám to nevydržalo dlho..čtrnáckové lásky sú maximálne také dvojročné..hoci to je individuálne..takže čas zahojí šecky rany..toď nerieš..ešte bude vzťahov..
chalan hore hlavu....... si hlupy ak si sa kvoli takej kravine s nou rozisiel...... ale ak to lutujes a pojdes za nou a nieco vymyslis kup jej kvetinku a ospravedln sa jej...... ak ta lubi tak sa ku tebe vrati ale potom najprv rozmyslaj az potom nieco povedz uz by si to nemal zopakovat taku kravinu.....
uz je to asi v pohode...serem na nu...uz som skusal na valentina ani si nezobrala darcek keby nemame spolocnu najlepsie kamaratku by si ho asi ani nezobrala a teraz ide po nejakom 22rocnom a asi budu aj spolu chodit
hm.....ta to neviem no...asi ti fakrt sibalo...ale ja na jej miest by som sa neveratila..lebo to pre nu muselo byt hrozne...a to akoze jaky dovod si jej na to dal hm?
Zober to takto: Kto miluje, ten verí. Ako si mohol veriť, že ju ľúbiš, ako môžeš veriť že ju ešte stále ľúbiš, keď si ju nechal pre jeden večer! Nič v zlom, ale choď za sesterkou jej najlepšej kamošky, poriadne sa vynadávaj a nech ide tvojej láske povedať, prečo ťa nahovorila.
Mimochodom, čo ak tá tvoja láska nemala práve v ten deň na ružiach ustlané a nemala chuť na bozkávanie?????????
uz je aj tak neskoro v sobotu to bude mesiac a uz mi aj napisala ze mozem len snivat ze budeme spolu a teraz sa snazim uz len zabudnut ale sa mi to nedari
co mi len povedal??ze mu len o to neslo?noa?povedal aj napisal,.mno vim ze mu islo aj o to ale nie len..a ty si len povedal ze ma lubis(kedysi),to je to iste
vy ste retardovany bohactvo savara nesavara jebte sa na to laska bola a aj bude ci uz s hentym alebo tym alebo s tou alebo hentou vykaslite sa na to aj tak uz ste kamarati...myslim...no nee? ale ja viem ako ti bolo marek...
no sme taky kamarati ako som ja skoro so vsetkymi tvojimi spoluziakmi ale aspom volaco neskorsie mozno budeme normalny kamosi...akoze bolo mi dost na ... ked som sa dozvedel s kym chodi som, ja neviem al esom sa skoro odjebal a to vies..teraz ma uz sere nieco ine: disappointed:
no tak dobre nechodila si snim len si s nim chodila von a olizovala si sa s nim a verim ze casom by bolo urcite aj nieco viac co ma asi tak ted moze srat???ze by janka a cely "PODR... ZIVOT"
noa co aj keby bolo ale este aj moze byt ... a ty si tiwz neni neviniatko,som pocula co vselico si robil s tou Bosiankou tak tííško.......marek,kasli na baby!a spametaj sa! ked sa spametas tak potom zacni mysliet aj na baby....
jaj ja uz nemam slov myslim ze vzdy ked sa niekto s niekym rozide po case to lutuje,,...a bud sa daju zas do kopy alebo uz nie...ale vzdy su vecsinou kamarati...
mno tak to pochybujem ze s amrekom kamartaka je ked je taky,cela som byt aspon kamoska ale on ce byt viac....a ete ted ked si zacal s bratom pisat akoze ak mu nieco napise co nema akoze ja snim koncim alebo ho blastnorucne udrbem ,...xiii.ejko by mi urcite pomohol ..
hhh tak to ze by ti pomohol tak to ani nepochytbujem hhh a ja neviem marek ta ma rad alebpo mal a aj ta cel ale sak vis ked ta ma v srdci tazko to je ze dat ta prec...co narobis a kukni do mojho albumu mam news foto hhh
67. - akoze je hnusne sa smiat na cudzom nestasti, ani sa na tom nesmejem, ale ide o princip a ten je haluzny
Keram - co uz narobis, netrap sa s tym tolko, chod za kamosmi a lasku nenahanaj, kym sama naozaj nepride, ved mas 14, kam sa ponahlas? Akoze vobec nebolo pekne, co sa stalo, ale uz sa nic neda robit, bude zas nieco ine, nie? A nabuduce si to vybavujte radsej cez TS, lebo takto fakt zabavite plno ludi
87. aje som nelezol na nervy to hovorila len preto aby erich myslel ze sa spolu nebavyme bo ziarlil a povedal aji ze ak sa so mnou neprestane bavit ze sa s nou rozide ak nevies a pata o tom nevie ale bavyme sa normalne
to jej nepovedal mno vidiis..ale aj jej s trochu lezol na nervy,o com pata newie?..mm,ale vtedy si aj pati lezol na nervy aj ked sa s tebou bavila... ale kasli nato..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
120 komentov
ak ma presne dievca hrdost malo by ta nechat tak lebo nahodou ti zas jebne v kečeni a spravis to iste..
radim babe nech ta uz neriesi moj nazor ja by som to tak spravila.
Suhlas s Keuskou,
btw pod auto by som ti neodporucal, nema to 100% pravdepodobnost uspechu, takze to radsej ne.
držím palčeky...
To ju uz ponukas ostatnym, alebo..?
Tvoja odpoved: Ale ja ju tak veeeelmi lubim.
Moja odpoved: Je to jedina zena ktoru budes lubit za cely zivot? Nie a never tomu ze by vam to vydrzalo do konca zivota
A potom sa jej čuduj, keď sa na teba vyserie...
A máš 14 preboha a už skáčeš pod auto?Chabé...
A nájdeš ešte veľa dievčat, pokiaš sa ti nezcnie veľmi za msrťou a neskočíš pod auto "šikovnejšie" ako si sa o to pokúšal
Už to nerieš-čas spať nevrátiš....
Nechcela by som
Si myslíš, že keď ťa zajebe, bude šecko o.k.??
Si mladý, tak sa uč z vlastných chýb..!!
A čo sa týka nejakej rady k opätovnému vzniku vašej love...tak to je chabé..a treba viac info, ak sa dá ešte vôbec neco zachraňovať..hoci nemyslím..
To by chcelo len nečo rafinované.. ..ale nakoľko čtrnácky majú moc také nešpecificko-špecifické zmýšlanie..je to dosť hard, a nevyplatí sa nič riešiť, bo to nezabere..proste uč sa z chýb a v budúcnosti ich neopakuj..a hlavne nikdy nedávaj na reči a nenechaj tak, aby druhí rozhodovali za teba!!
A hlavne té samovražedné sklony si odpusť, iba sa viac zúbožiš..a nič tým nezískaš, iba stratíš..teda získaš ..pobyt na psychiatrii..
Takže sa na to vyjeb..a ani neopováž riešiť vyhrážanie..typu..vráť sa mi, bo sa zajebem..bo to je už maximálne choré..!!
Zober si to tak, že aj tak by vám to nevydržalo dlho..čtrnáckové lásky sú maximálne také dvojročné..hoci to je individuálne..takže čas zahojí šecky rany..toď nerieš..ešte bude vzťahov..
Mimochodom, čo ak tá tvoja láska nemala práve v ten deň na ružiach ustlané a nemala chuť na bozkávanie?????????
ajkalifeislove//aoj..uz so msi kukla foecky...jeee
Keram - co uz narobis, netrap sa s tym tolko, chod za kamosmi a lasku nenahanaj, kym sama naozaj nepride, ved mas 14, kam sa ponahlas? Akoze vobec nebolo pekne, co sa stalo, ale uz sa nic neda robit, bude zas nieco ine, nie? A nabuduce si to vybavujte radsej cez TS, lebo takto fakt zabavite plno ludi
98 vies do je rocky balboa???