Som L a ma o mna zaujem jeden chlap. Ako ho slusne odmietnut?
caka ma stretnutie s jednym chlapom, ktory mi uz zacal aj vyvolavat a pravdepodobne bude chciet daco rioesit... ako mu mam povedat ze nemam zaujem a pritom nevyzradit pravy dovod?
@2 ver tomu, že niektoré indivíduá mužského rodu nechápu, keď je žena odmeraná. a môže byť aj krutá v každej svojej reakcii, a stále bude dotyčný mať potrebu vypisovať jej a niekam ju pozývať.
no, nechcem byt hnusna. viem ake to je... ale volala som s jednou kamoskou heterackou a ked sme si to nacvicovali povedala ze mojim sposobom by som ho riadne dodrbala. ku chlapom heterakom neviem byt prijemna... a tak mi skusala nieco poradit, len ja by som to chcela jasnejsie, priamejsie, no radsej ju pocuvnem.
@12 tak áno, sú aj nedobitné, ale na také sa ja nehrám ja som milá k ľuďom, ku ktorých milá chcem byť... a keď už aj niekto skonštatuje, že som nepríjemná, a v zápätí dodá, aká škoda, že som s nimi niekde nebola... tak to už si len búcham hlavu o stôl
sory asi mam dnes nejaku feministicku analdu: hm ja dokazovat nebudem dakujem... potom by som sa ho uz duplom nezabvila, pre chlapov je to vyzva lesbam dokazat ze chlapi su lepsi. ale trapas no, niesu
a chlapci, zena sa nehra na nedobitnu, to si len vy tak nazyvate lebo si nechcete priznat ze vas NECHCE... mate to tazke.. viem... mlokedy mozete amt tu ktoru by ste ccheli. nakoniec si vzdy vybera zena. chlap sa len prisposobuje vyberom. no nic.. najlepsie je narovinu povedat, nemam zaujem, aby sa potom nebol trapne dotieravy. poznam to totiz heh.. len ako zacat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@pottwora povedz mu, že pri pohľade naňho máš radšej chuť na nejakú babu a rýchlo skrotne
alebo že nie je tvoj typ (ani by si neklamala, nie? )
alebo povedz, že si zadaná
@12 tak áno, sú aj nedobitné, ale na také sa ja nehrám ja som milá k ľuďom, ku ktorých milá chcem byť... a keď už aj niekto skonštatuje, že som nepríjemná, a v zápätí dodá, aká škoda, že som s nimi niekde nebola... tak to už si len búcham hlavu o stôl
a chlapci, zena sa nehra na nedobitnu, to si len vy tak nazyvate lebo si nechcete priznat ze vas NECHCE... mate to tazke.. viem... mlokedy mozete amt tu ktoru by ste ccheli. nakoniec si vzdy vybera zena. chlap sa len prisposobuje vyberom. no nic.. najlepsie je narovinu povedat, nemam zaujem, aby sa potom nebol trapne dotieravy. poznam to totiz heh.. len ako zacat..
Keď ťa niekam pozve, povedz mu: "Sorry, nemám záujem, nie si môj typ."
Na to bude nasledovať otázka od neho: "Ako vieš? Ešte ma ani nepoznáš."
Presne na túto otázku čakáme, takže môžeš odpovedať krátko a účinne: "Ani nechcem."
Ak mu to nedopne, tak je debil...