Nazdar, viem že to tu už asi bolo, ale ide o to že som zistila už v 6tich rokoch že som lezba, ale až teraz sa to chystám povedať rodičom. Ono v tom by nebol až taký problém, lenže ja mám dvoch starších bratov a obaja sú gejovia, a môj otec je už z toho ú
znie mi to ako vtip stary vtip ze: "oci, som lesba." "to je ok." "oci, aj ja som lesba." "to tu nikto nie je na chlapov?" a syn sa ozve: "ja som!"
kazdopadne, ak to myslis vazne, ked ti tvoji dvaja bratia mali uspesny coming out tak preco by si nemala aj ty? a este mi to neda, podla mna je aspon jeden z vasich rodicov tiez homosexualny kedze sa to dedi a takto ste sa vsetci podarili
Ja poznám taký vtip a myslim ze si sa nim inspirovala....dvaja bratia gejovia a ty lezba? To je co za rodinu ? Kde je výchova? Neodsudzujem ale toto je uz moc nie? Skôr mi to príde komické aj komicky napísané...povedz "mama oco, som lezba " takto to povedz -.- neviem ako by si chcela inak..môžeš aj v inom jazyku
oci, musim ti nieco povedat, ale slub mi ze sa nebudes hnevat.. Ak nebudes, mozes sa pozerat toto je moja priatelka, a toto jej sestra.. My spolu chodime
@silwesa ja tiež pôjdem do kláštora ak sa mi zrúti svet po 40tke, prídem o robotu a budem žiť z ruky do huby alebo horšie... a v 23 ak nebudem mať chlapa budem si hladať ženskú
ja som bola v kláštore týžden a majú sa tam fajn majú všetko čo potrebujú...
ale tak či tak dúfam žesa mmi ten svet nezrúti a nebudem žiť z ruky do huby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
kazdopadne, ak to myslis vazne, ked ti tvoji dvaja bratia mali uspesny coming out tak preco by si nemala aj ty? a este mi to neda, podla mna je aspon jeden z vasich rodicov tiez homosexualny kedze sa to dedi a takto ste sa vsetci podarili
a @2 samozrejme
a tiež to znie ako z toho vtipu v @3
povedz mi kedy si si ty vybrala tvoju orientaciu >_________>
ja som bola v kláštore týžden a majú sa tam fajn majú všetko čo potrebujú...
ale tak či tak dúfam žesa mmi ten svet nezrúti a nebudem žiť z ruky do huby