Je toho táák veľa, mala som rok a pol priatela ked som sa konečne z toho spamätala a začala veriť po pol roku inému chalanovi zistila som že aj to bol len hajzel ktorý ma využil aby zabudol na svoju bývalú, mamka je alkoholička
a to mas este len 19..pokial sa nespamatas a nechytis svoj zivot do vlastnych ruk,miesto spoliehania sa na druhych,tak bude este horsie. nelamentuj a vystri chrbat
ja poslednú dobu na striedačku nevládzem a nezvládam... a proste... nauč sa spoľahnúť sama na seba... rob niečo pre to, aby si si dokázala, že máš na to, ukázať Vašim, že si silná... proste sa tomu nepoddať...a neriešiť chalanov v tomto zmyslle
Keď dnes bola noc, tak zajtra príde ráno. Život je boj, lenže nesmieš ho vzdať..možno ťa teraz prenasleduje nešťastie, ale počkaj a potom sa budem mať možno aj lepšie, než my všetci ostatní
prečo školu nezvládaš? kolektív? na ten sa vyser.. je ťažká? stredná? predpokladám že už rok, to už dokončíš.. (sústred sa hlavne na nu, aby si ju dokončila čo najlepšie.. ) výška? tak sa na ňu tiež vyser
každý ludsky zibot ma zmysel podlamna. ak nevladzes vyhladaj odbornu pomoc. si dospela takže tvoj otec ani matka nemusia o nicom vediet ak nechces. dolezita je vsak komunikacia. proste sa musis vyrozpravat niekomu, kto ti bude vediet pomoct. venuj sa skole a hlavne sebe sebe a nakoniec zase sebe. dopraj svojmu telu oddych ale aj fyzycku zataz zacni behavat alebo tak a hlavne si to urovnaj v hlave mylsim tym ze si zrovnaj svoje cile a proste vsetko v com si dobra a mysli pozitivne a hlavne si ver. ukludni si svoju dusu a vnimaj krasu okolo seba.
vyhladaj pomoc psychologa, kasli na chlapov, hlavne na hajzlov, a neviem v akom rocniku skoly si, lebo najlepsie by bolo, keby si ju dokoncila a sla prec z domu na vysku a nasla si pracu
Birdz vidím len ako "idem sa pozreť čo za k... tu zas dakto popísal (hlavne keď sa nudím) ale tvoje fóra si pamätám a poviem ti že ...Mne je s tebá , neviem to definovať ale je to niečo medzi smutno a týmto smajlom
musis sa nejako zamestnat, ale prilis rozmyslat nad tym, aky je zivot na nic ti nepomoze... mozno na chvilu, ale potom zistis, ze sa da ist dalej... mam s tym skusenost, tiez som si myslela, ze som na dne, ze uz nic nemoze byt horsie, ale vzdy moze byt horsie... mala som z toho depresie.. vyskusaj nieco nove, cas to zahoji a potom pride zase stastne obdobie, taky je zivot, n ... potom budes silnejsia a odolnejsia, ak pride zase zle obdobie drzim palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
najlepsie bude asi najst si nieco co ta bavi, venovat sa tomu a vyhybat sa ostatnym ludom kt. nemas rada, co najviac ako to pojde
mam rada tvoje fora proste
"Nikdy nie je tak zle aby nebolo horšie , ale to horšie prímem z otvorenou náručou. "
malý dvor a veľký bič sa tomu hovorí, ako rýchlo človeka doviesť do realitya správnu cestu
a aj vo webke máš napísané:::
rob čo chceš a nie to čo ti radia druhí.
Tak to aj s tebou vypadá:/:/:/
keď bude mať 42 ako ty, tak nebude vedieť ani ako sa volá, keď sa jej mestská polícia bude pýtať spitej na lavičke v parku
nemám rád keď niekto vyplakáva a z 99% si za to môže sám, to my tu asi nikto nemáme problém so životom
potom si nájdi robotu a odíď..
rob veci ktore ta robia stastnou ..