Ahoj rozhodla som sa trochu schudnut,prestala som tolko jest a zacala pit viac vody dnes som vypila asi 2litre a problem je v tom ze som naliata hlavne brucho na wc chodim ale nepomaha...neviete ako sa odvodnit? Stale pocujem to prelievanie v bruchu a vyz
presne tak ako v @2 , soľ zadržuje vodu v tele, ale pokiaľ ide o nejaké prelievanie vody v bruchu, tak môže byť problém, že piješ veľa nárazovo. Skús pomenej a častejšie
@nikolety23
To je zvycajné, ze ked sportujes a prijmas vela tekutin tak si naliata vodou. Kulturisti su tiez naliaty vodou a ked chcu na sutazi vyzerat dobre tak musia odvodnovat. Najdes clanky na nete comu sa mas vyhnut a co mas jest. Popripade ja som mal raz spalovac tukov Universal Animal Cuts, kde boli tabletky aj na odvodnenie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
To je zvycajné, ze ked sportujes a prijmas vela tekutin tak si naliata vodou. Kulturisti su tiez naliaty vodou a ked chcu na sutazi vyzerat dobre tak musia odvodnovat. Najdes clanky na nete comu sa mas vyhnut a co mas jest. Popripade ja som mal raz spalovac tukov Universal Animal Cuts, kde boli tabletky aj na odvodnenie.