mám taký problém. teda možno to problém ani nie je, len neviem ako to riešiť.
v poslednej dobe som sa zmenila- povedzme mám rozťahovák, farbím si vlasy a trochu som zmenila štýl hudby, ale nič drastické. s touto zmenou prišla aj ďalšia- našla so
a možno nie, ale už mi to s tými rozťahovákmi, farebnými vlasmi príde také ako keby si to väčšina ludí dávala len kvôly tomu aby mala akože "štýl" a nie preto že sa im to naozaj páči...a ak človek len tak zo dňa na deň len tak začne počúvať inú hudbu neviem či sa dá hovoriť o niečom inom okrem pózerstva...
@ubosko aj ja som mala tunel aj rozťahovák a čo teraz? Som najohavnejšia bytosť, ktorá má masochystické sklony a preto si pchá rozťahováky do ucha a som asi naozaj narušená:/ ....bože to bol tak inteligentný príspevok naozaj (ach) ...btw páčilo sa mi to ale začalo ma to iritovať na sebe lebo to začali nosiť všetci, tak som to dala dole...a už som krásna a zdravá lebo jeden rozťahovák je tak dôležitý
@forte Wow, dievča, veď ty čítaš aj medzi riadkami, ktoré tam @ubosko (podľa mňa) nenapísal. Na tvoju otázku "čo teraz?" tam totiž vidím len odpoveď, že on by si o teba ani neoprel bicykel... tá časť o ohavnej bytosti s masochistickými sklonmi mi asi nejak ušla.
A sorry za mierny offtopic, k téme nemám veľmi čo povedať, už mlčím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A čo akože čo máš robiť?
Máš nových tak kašli na niekoho kto nemá záujem sa s tebou kamarátiť..
A naozaj ma udivuje, na čo všetko ľudia potrebujú rady od iných...
... hrôza
Ja napriklad pocuvam vsetko aj ludovky a kamaratov mám
a akú hudbu si začala počúvať?.....ono s Bieberom sa kamaráti hľadajú ťažko
Jak papagáje!
A sorry za mierny offtopic, k téme nemám veľmi čo povedať, už mlčím.