tak o tej olympiáde neviem nic, uk brala môjho času podla priemeru resp. sa tak tvárili, do tt nie su ťažké prijímačky, do bb si ich treba predplatit a tak opýtaj sa sám seba prečo chces ist na právo. ak ta to baví už teraz tak nebudeš mat problém s prijimackami, ak len tak ze nevieš co so sebou a právo sa ti zdá byt dobrý napad a navyše ani nemas nikoho v rodine kto ta po škole zamestná tak pouvazuj nad niečím iným.
kludne studuj, sak prides na to aky si bol hlupy ak nemas prachy ci konexie, ak ta to vobec bude bavit....vela ludi si mysli ze ich BUDE bavit pravo, avsak po case riadne precitnu.
no mas 16 hadam ta to prejde kym vyrasties. neodporucam ti ist studovat pravo, sutaze nie su pravo, ani to sa naucis na prave nie je pravo, pomahanie socialne slabym nie je pravo. 9 z 10 absolventov prava momentalne to neodporuca a nemyslim ze sa siuacia v dohladnej dobe natolko zlepsi aby to bola vhodna volba pre sikovnych perspektivnych ludi....
Nie, Olympiáda ľudských práv ti určite nezaručí, že ťa vezmú A nie, nie si samovrah, keď chceš ísť študovať právo, ak budeš šikovný a iniciatívny, nebude problém sa uplatniť
nie si samovrah právo je biflení sa zákonov ,ale nie len o biflení paragrafov naspamat je to aj pochopiť štruktúru zákona.. určite ti tá olympiada nepomoze na príjmačkach ale počas štúdia určite áno.. kedže budu tam aj predmety zamerané na ľudské práva.. a psychologiu... ked rád pomáhaš ľudom tak neštuduj právo a ked sa chceš venovať nadalej pomáhanie ludi skor chod študovať odbor sociálna práca kde ti ľudské práva veľmi pomozu viem čo hovorím segra to študuje a čo je kukal som do zošitov máš tam predmety rozne samozrejme sa tam učili aj ľudské práva práva detí.. atd.. maju tam aj predmety ako je psychologia sociologia dokonca aj pediatriu,právnu náuku,štatistiku,ekonomiu atd... a plno dalších chod na sociálnu
@berny Len 400 stranové? Ja som sa učil z rozsiahlejších a neučil som sa naspamäť, presne o tom to je, pochopiť a vedieť to aplikovať. Na právo v pohode odporúčam ísť, ak nebudeš úplne presvedčený o tom, že podotýkam čisto právnická profesia je pre teba tak s právnickým vzdelaním sa uplatníš aj v iných ,,joboch", akurát stále platí, že sám musíš chcieť, učiť sa a makať na sebe. Áno je to tažké ak v rodine nie je nikto právnik, ja to poznám, ale stále poznám ľudí, ktorí dokázali veľa a nikde ,,nelízali zem" vrátane mňa ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov