lenze mna to uz poriadne dlhu dobu obchadza a uz mi z toho trocha sibe...ze sa nemam s kym porozpravat, s kym ist von...proste dojde vikend a ked nie som s priatelom, tak som doma..cely vikend..a ten pocit ma ubija
heh si sympaticka a mas 19 podla mna to nie je problem...potom plac v 30 a nie teraz...ano aj ja si mam problem najst vekovo primeranu holku tak zato balim len mlade baby lebo tych je dostatok a nezadanych...nie ako 18-stiek
ale vies tu sa jedna o to, ze mala som uplne dobru kamaratku, spolu sme hocico podnikali a ona si zrazu nasla priatela a mna odsunula zo sovjho zivota..a zrazu som ostala sama..
no trvale obdobie to beriem...len ma to uz zoziera ze som cez vikendy doma...predtym som bola stale vonku...ale zrazu nemam s kym ist von...a normalne sa "bojim" vikendov.chapes nebavi ma sediet doma
no my sme tak s priatelom...ze napr. jeden vikend som u neho alebo on u mna a druhy vikend sme zvlast..aby sme sa bavili aj bez seba...on o tychto pocitoch mojich nevie...ale vzdy mi odide nalada, ked mi povie, ze on si na vikend urobil program..a vtedy mi napadne ze on sa bude zabavat a ja budem doma sediet..proste mam znamych ale nikto taky s kym by som isla von
@14 no apson si neni na nom zavisla to je dobre...ani mu nedja pocitit ze si...ak chces zdover sa mu s tvojimi pocitmi...a vazne chod niekam von ozvy sa starym znamym zo skoly a pod
no nieco musim vymysliet...skusim sa ozvat a ist von..len to je tak ze tu kde byvam nerada chodim von,pretoze sa nechem stretnut s istymi ludmi...je to cele blba situacia a takto som hadam este nebola..ale vsetko raz prejde nie?
@xyz666 us som asi v tretej diskusii, a kedze si mala posledny prispevok stale mi na nho padnu oci, ty ziaris neskutocnou energiou pocuvaj mohla by si mi kusok poziciat
buz mas smolu. ani ja nechodim vonku, blizke osoby by som aj mal. ale dohodnut sa snimi ist vonku alebo pokecat je fakt velky problem. majsu voje problemy a svoj volny cas ktori chcu dakedy stravit v klude .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
no,tak vitaj do klubu ,cukricek...aj som na tom uplne tak isto..Uz si na to depresivne zacinam zvykat
ta to prejde.