treba zistit preco ti to povedala a co bola slaba chvilka a treba jej jasne povedat ze druhykrat to uz takto nepojde ze jeden sa rozideme a druhy den si to zrazu nemas vsimat. a to ze ta miluje to su sracky
takze zistit preco to povedala zdrbat ju a pokusit sa to zachranit
kebyze ti to urobi druhykrat ze dnes sme rozideni a zajtra uz nie tak ju posli do pecka inak sa z toho nikdy nevymoces
nebola, triezva bola, bolo to hneď ráno po tom čo sa zobudila...že ona asi nevie čo je láska, že s nikým nebude asi šťastná...ja neviem, som z toho sklamaný a stále na to myslím, a neviem čo by som ešte urobil aby som to zachránil, mne na nej veľmi záleži
povedz jej, ze jej das par dni na rozmyslenie, bo ju nedokazes nechat len tak ist. ze ti na nej prilis zalezi. a o tych par dni ze sa jej ozves a nech sa vyjadri definitne. a tak aj urob
nevieš, že ženy majú občas strihy? ja som dnes zavolala môjmu chlapovi o pol 2-hej ráno a povedala som mu, že mu dávam kopačky (akože dôvod ten, že prišiel po škole na neohlásenú návštevu a ja som sa učila celú noc namiesto cez deň)
2. Appearently vám to asi tak neklapalo ak otvrdíš...
sú dve možnosti, bud to ta ma nanajvis v pazi a plati to, ze je koniec,
alebo vie, ze si s tebou moze robit co chce a a jtak sa dopalzis... preto moze kazdy den menit nazor.. v tom pripade jej vysvetli, ze ju lubis, ale otot robit nemoze. param.
zažil som presne ten istý prípad... polročný vzťah, len s tým rozdielom, že mala aspoň odvahu mi to povedať do očí... Zisťoval som dôvody, tie kliny ktoré mi tĺkla do hlavy, ktoré nazývala dôvodmi sa mi vôbec nepozdávali, (lebo keď ti dievča po polroku tvrdí že nie si jej typ tak to vôbec nedáva zmysel a vymýšľa si) až som nakoniec zistil že sa tam objavila tretia osoba...
Riešenie?
Dôstojná a úprimná debata na úrovni, nechaj si to v hlave uležať a ak ti na nej naozaj záleží tak to skús znova, ALE je tu veľká šanca že ti to urobí znova.
Nechce ťa vidieť, byť s tebou? Fajn, bude ti bez nej lepšie, len sa za ňou nedoplaz, ináč si s tebou bude robiť čo chce.
A dôvod prečo to urobila? máš tu tieto možnosti:
1. Zrejme sa to ťahalo už dlhšie a niečo si si asi nevšimol, človek nemôže prestať ľúbiť zo dňa na deň
2. Nemyslela to s tebou úprimne, ani vážne už od začiatku -> v tomto prípade ju pošli kadeľahšie a ani nad ňou nerozmýšľaj
Ked ze ju nepoznam nemozem ani vela pisat...... ale mohlo to byt tak, ze nevje co chce , mozno jej aj s tebou bolo dobre a ma ta rada , ale muselo jej nieoc vo vztahu chybat kedze takto zareagovala po 2. mozno sa jej niekto zapacil a preto ti to napisala ale to znamena ze aj tak ste nemohli mat super vztah muselo jej nieco chybat lebo kebyze je statsna s tebou tak by to neurobila , po 3. mozno ta ani nikdy naozaj nemilovala len bola s tebou aby nebola sama , po 4. mozno jej zacnes chybat a vrati sa k tebe , lebo zisti ze vlastne s tebou to nieje ono ( kedze urobila co urobila ) ale lepsi je jejstebou ako samej . Moze to byt vela dovodov, ale ked je mlada ta este nevje co chce to zvyknu robit take dievcata , moze byt aj starsia a nemusi vediet co chce to zalezi na jej osobnosti aka je vyspela ..
asi celkom nevie, čo chce, či chce teba, alebo niekoho iného, alebo si chce ešte užiť život osamote, predpokladám že nie je staršia od teba... možno sa nedostatočne vybúrila v puberte (alebo ešte stále v puberte je..?). od žien sa nedá čakať len to dobré občas nás "prestanete baviť", lebo napr.: príliš sa snažíte, voláte nám od skorého rána, aj 20x až kým nezdvihneme telefón, často nám hovoríte ako nás lúbite a tak dále, mohla by som pokračovať do rána... áno, chceme aby ste nám prejavili náklonnosť, ale nie až toľko! treba hranice. ale tiež je možné, že je trošku jebnutučká, keď pod chvíľou mení názor.
a určite by som to nenazvala ,,UŽ pol roka", ver mi to je fakt málo, oproti dobe, ktorú stráviš s inou.
Ako si ťa asi môže vážiť, keď taketo veci rieši smskami? Kašli na ňu, očividne nema v hlave jasno, porozpravaj sa s ňou a najlepšie podla mňa bude nechať ju už tak. Pár dní ti bude smutno, budeš nad tm rozýšlať, bla bla bla, chod s kamaratmi na pivo, vykecaj sa a poobzeraj sa po nejakej lepšej.
Na mna to posobi tak, ze si mysli, ze laska a zamilovanost je to iste. A zamilovanost ju presla tak si mysli, ze potrebuje hladat noveho partnera do ktoreho bude "skutocne" zamilovana.
(samozrejme, ze nebude... zamilovanost nikdy netrva vecne)
@535d čiže ak som správne pochopila, ona ti jeden deň povie, že ťa miluje, ráno ťa opustí a na druhý deň si to nemáš všímať a zas ste akože spolu, nič sa nestalo atď??
no napadlo mi, že ťa proste len chcela skúšať. chcela vedieť možno ako zareaguješ a podľa toho zistiť, ako ti na jej záleží. Dala by som jej za takéto správanie takú tatkovskú, ale aj toto môže byť možnosť, prečo sa tak zachovala.
mala by si najskôr premyslieť, čo vlastne chce, hlavne nech ťa zbytočne nenaťahuje. je dosť možné, že ak to spravila raz, spraví to znova, preto sa s ňou o tom radšej porozprávaj. A hlavne je rozdiel, ak chce mať vzťah iba preto, aby nebola sama, alebo chce teba.
@lucina223 nemas pravdu s tymi kramami ... to je pizdovina ... na normalnej babe (ktora to ma v hlave vsetko ok) ani nespoznas poriadne ze ma kramy ... len jebičky su vtedy jebnute ....
má len depresiu, bola zrejme u pani psychiatričky alebo čo, ja sa jej nevzdám a budem bojovať, možno je to len nejaké zlé obdobie, predsa dospieva a končí jej puberta...v marci bude mať 18
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Ale keď už tak uprav vaše spoločné fotky vo fotošope aby boli krajšie
2.) keď ti deň pred tým povedala že ťa miluje, tak ťa ojebávala
treba zistit preco ti to povedala a co bola slaba chvilka a treba jej jasne povedat ze druhykrat to uz takto nepojde ze jeden sa rozideme a druhy den si to zrazu nemas vsimat. a to ze ta miluje to su sracky
takze zistit preco to povedala zdrbat ju a pokusit sa to zachranit
kebyze ti to urobi druhykrat ze dnes sme rozideni a zajtra uz nie tak ju posli do pecka inak sa z toho nikdy nevymoces
ale niekto ma rad aj tatarsku
1. Appearently, už spolu nie ste
2. Appearently vám to asi tak neklapalo ak otvrdíš...
sú dve možnosti, bud to ta ma nanajvis v pazi a plati to, ze je koniec,
alebo vie, ze si s tebou moze robit co chce a a jtak sa dopalzis... preto moze kazdy den menit nazor.. v tom pripade jej vysvetli, ze ju lubis, ale otot robit nemoze. param.
@535d
zažil som presne ten istý prípad... polročný vzťah, len s tým rozdielom, že mala aspoň odvahu mi to povedať do očí... Zisťoval som dôvody, tie kliny ktoré mi tĺkla do hlavy, ktoré nazývala dôvodmi sa mi vôbec nepozdávali, (lebo keď ti dievča po polroku tvrdí že nie si jej typ tak to vôbec nedáva zmysel a vymýšľa si) až som nakoniec zistil že sa tam objavila tretia osoba...
Riešenie?
Dôstojná a úprimná debata na úrovni, nechaj si to v hlave uležať a ak ti na nej naozaj záleží tak to skús znova, ALE je tu veľká šanca že ti to urobí znova.
Nechce ťa vidieť, byť s tebou? Fajn, bude ti bez nej lepšie, len sa za ňou nedoplaz, ináč si s tebou bude robiť čo chce.
A dôvod prečo to urobila? máš tu tieto možnosti:
1. Zrejme sa to ťahalo už dlhšie a niečo si si asi nevšimol, človek nemôže prestať ľúbiť zo dňa na deň
2. Nemyslela to s tebou úprimne, ani vážne už od začiatku -> v tomto prípade ju pošli kadeľahšie a ani nad ňou nerozmýšľaj
a môžeš tu písať, že hovoríš o mne... a on sa neobjavil, ale bol
však má ten chlapec pekné číslo v nicku
a určite by som to nenazvala ,,UŽ pol roka", ver mi to je fakt málo, oproti dobe, ktorú stráviš s inou.
(samozrejme, ze nebude... zamilovanost nikdy netrva vecne)
no napadlo mi, že ťa proste len chcela skúšať. chcela vedieť možno ako zareaguješ a podľa toho zistiť, ako ti na jej záleží. Dala by som jej za takéto správanie takú tatkovskú, ale aj toto môže byť možnosť, prečo sa tak zachovala.