Viem písala som tu viaceré príspevky ale teraz prosím o jednu veľmi dôležitú radu. Mam priateľa s ktorým čakám babo no poslednú dobu hovori o rozchode a nechcem o neho prísť lebo ho veľmi milujem a on to vie kvôli tomu aby ostal so mnou a s našim ešte nen
no ja viem, že je to hlúpe ale čo mam robiť keď mu hovorim ako ho milujem nič neodpovie a mysli, si že mam ineho a milion krat som mu povedala, že ineho nemam a ani nechcem ale neveri mi a už nevládzem
@mirka158 co keby si si dala pokoj s recami o vyznavani lasky a realne sa tak spravala? vies, keby som bol chlap a zenska by robila to co ty a drzala sa ma zubami nechtami s nadychom citoveho vydierania, vobec by som nebola nadsena a tiez by som minimalne premyslala nad tym rozchodom. ak ho tak lubis ako pises, tak si to skus viac uvedomovat. aj v beznej konverzacii s nim. skus trochu zmenit pristup. mozno neriesit picoviny ale usmiat sa a pobozkat ho. proste nech sa tvoje citz realne odrazaju aj v tvojom konani. a vies co by som povedala cloveku, ktory by mi pvoedal "ak ma opustis, podrezem si kvoli tebe zily"? ze... "okej". ber to akokolvek proste, ale citove vydieranie je fakt hnusna vec. nasilim si ho pri sebe neudrzis.
@5 viem, že je to hnusne ale ako to inak nejde a keď ho chcem čo i len pobozkať tak sa tomu vyhýba ani ma neobíme a to ma priliš boli , ja by som neriešila pičoviny ale keď ja niečo niekomu poviem, hneď začne pičovovať, že čo ja komu hovorím ale keď on druhým trepe pičoviny mu to nevadi ale keď ja poviem pravdu to , už mu vadi .
A čo je najhoršie mysli, si , že mam iného čo nie je pravda lebo ja milujem len jeho a iného nechcem a on na každého chalana len žiarli s nikým nemôžem rozprávať ani s jeho bratom lebo hneď žiarli
@11 pozri ak by si bola ty tehotna a muž ktorého miluješ by ti všetko vyčital aj to čo si neurobila by si sa tiez citila na piču a bola by si schopna urobit cokolvek len aby bol s tebou, kedze on je ocko mojho babätka
@mirka158 ty hovoris ze vies ze je to hnusne ale robis to lebo inak to nejde. pocuvaj ako ja viem ze si v tazkej situacii ale ty si fakt myslis, ze tymto si ho pri sebe udrzis? potom si ale velmi, velmi hlupa zena. alebo dievca, alebo co. neviem odkail mas ze recami akoze sa kvoli nemu podrezes si ho pri sebe udrzis. vies co sa stane? ZHNUSIS SA MU. a ako pises, uz sa stalo. dobre ti radim, ak ho fakt tak milujes tak takto si ho pri sebe neudrzis.
Takéto vydieranie citové to je ako keby som si dal každé ráno ku hlave pištoľ s jedným nábojom a kým by som si zalieval kávu točil by som so zásobníkom ...
a pre toto by nemali mať citovo nevyspelí 21roční deti..hop na babu to vie každý a hneď.a aj nohy rozťahovať..lenže ten záväzok spoločnej budúcnosti a zodpovednosti za dieťa vám pri tom všetkom akosi ušiel.
@sturmer no dneska rano mi volal pytal, sa , ze kedy som prisla domov lebo som ostala o nieco dlhsie vcera vonku s partiou, potom mi povedal, ze ma darcek ku vianociam co som necakala kedze sme sa poslednu dobu hadali a hovorila som mu, ze v noci mi bolo velmi zle lebo ma velmi bolelo brucho, a tocila sa mi hlava nechybalo vela a bola by ma brala sanitka do nemocnice tak povedal, ze cez sviatky budeme doma a , ze potom mi da darcek aby nemali nase rodiny nervy , ze mi bolo zle a som hned sla von a , ze mam oddychovat a konecne si zacal uvedomovat, ze ma miluje a , ze tie hadky nemuseli vobec byt
@mirka158 pre boha sa spamätaj , ved si dospelý človek ktorý je nie len zotpovedný za seba ale už aj za niekoho iného .... Tak sa schop a vyser na toho chalana ked je hlupy a psychicky ešte nedozretý ty hlavne prestan stresovat lebo ulbizis babätku . Urcite mas rodinu ktorá sa o teba postara a urcite aj ty keby si chcela to dokazes tak sa na nho vyser tak ci onak sa k tebe vrati alebo aspon bude prispievat na dieta . Ak ti ide robit taketo kiksy no to mozes osrat ... Keby ta naozaj lubil tak toto by nikdy nepovedal ...
Pošli ho do riti. Prešla som si tým istým. Už mám čosi odskúšané v živote a radím ti. Čaká ťa niekto lepší a niekto kto si ťa bude veľmi vážiť. Ja som takého po 3 rokoch samoty stretla...a je to najlepší manžel na svete. Láska k bývalému ťa prejde ako auto, aj ked budeš mať depresie ako Europa, ale to nevadí, ked zistíš, že sú aj lepší..nie si hodná lepšieho? Ale si, tak hlavu hore dievča..máš vždy na viac než si myslíš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
pre tvoje dobro dúfam, že ti prepína iba pre tie pošahané tehotenské hormóny.
Asi tak nejako by sa mi s tebou žilo...
Spamätaj sa a daj na chvíľu pokoj sebe aj jemu.
a pre toto by nemali mať citovo nevyspelí 21roční deti..hop na babu to vie každý a hneď.a aj nohy rozťahovať..lenže ten záväzok spoločnej budúcnosti a zodpovednosti za dieťa vám pri tom všetkom akosi ušiel.
Nevolaj.
Nepíš.
Nevyhľadávaj.
Ak ťa ešte ľúbi, tak príde za tebou a povie ti "Ľúbim ťa, prepáč mi to."
Jedna z nich je » www.mrmokelly.com/wp-content/uplo...