to necakaj, lebo pride nejaka sikovnejsia ako ty, ked mu to aj priamo nepovies, ale mozes mu to dat znat inac, inymi prejavmi, dotykmi na roznych castiach tela, nahodnymi bozkami, alebo ho rovno zved a miluj sa snim to bude najlepsie
najprv sa radšej snaž zistiť aké šance by si u neho mala...aby to nakoniec nedopadlo trapasom alebo podobne, ak na neho prídeš s takou vecou a on má očividne iný vkus na ženy...viem z vlastných skúseností
mne sa tiež páči jeden chlapec je strašne zlatý síce odo mňa mladší ale len o pár mesiacow...zatiaľ si len píšeme a stretávame sa v škole na obedoch ...ani sa nezdravíme no ja by som chcela začať wiac komunikowať a podobne možno neskôr aj niečo wiacej aaaaale newiem jak na to ja sa mu zas nechcem vtierať on je dosť taký hanblivý ...teda pokiaľ ide o ľúdí ktorých ešte moc nepozná...ja newiem...tiež by ste mohli poradiť
ale tak dobre no si buchnutý ale tak chápeš nooo je iné keď je buchnutý chalan a keď je buchnutá baba ...lebo je blbé keď sa s tým holka prizná chalanowi ...
vies, odkedy sa moja holka takto vykecala (a panboh vie, ako dlho sme sa poznali, rozhodne minimalne dva roky), tak uz nejak viem, ze take veci proste treba vytiahnut na svetlo sveta a pockat si na reakciu... palec drzim
ale no...vies, budes sa citit lepsie ked mu to povies tak sa do toho pust nemozes urobit nic lepsie...a ked ta odmietne tak sa za chvilu otrasies a pojdes dalej no co
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
len nesnaz sa to pisat cez sms alebo icqcko
a isto by som mu to nepovedala... len tak z ničoho nič... mimochodom ľúbim ťa.... dosť od veci.....