Ze preco ma to nasralo,ked mat vlastne deti je fajn?Pretoze to nieje pravda ,ale clovek si vijde na ulicu omdlie a hned uz musi byt v tom...teda aspon mi zeny...by som povrazdila zase su pletky o mne
Inak viete co minule som pocul ze @Matrixicek99 je v tom! Mno chapete to? To je strasne Taka mlada, krasna a tak sa viii dojebat Ludia su jebnuty Netreba riesit
ja som ani neodpadla, ale mala som problémy so žalúdkom, a keď som prišla k doktorke, hneď prvá otázka bola - pozor - že či som "gravidná". A ja v tom momente som vybuchla do smiechu nad tým slovom, nemohla som si pomôcť. No čo, gravidná som nebola, chvalabohu
klebety, klebety ... na tych ludia ziju Ale je to smiesne a ako bolo povedane, o par mesiacov uz nebudu moct klebetit sice , mozu ... povedia ze si si to nechala vziat ... dedinske kofy
Klebety o mne preskočili fázu "Ona je teohtná!" a bolo hneď "Ona je slobodná matka!" Stačilo ako ma videli kočíkať kamarátkine bábo. No môžem ja za to, že sa to deco tak smialo, keď bolo so mnou? A hneď si babky vraveli, že musí byť moje
jaaaj.dakujem dakujem ze byvam v meste,kde som kazdemu u prdele.jaa som minule odkvacla v cakarni pred rontgenom a nikdo si ma tam nevsimal az na jednu zenskuuu
...,,sak nevydrzi cakat?tak nech skape "...tak to chodii.lebo viete,dochodcovia na to nemaju cas,su silne zaneprazdneni tam ist doobedia.oni si tam postavia stolicky pred polikliniku uz o 5
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
...,,sak nevydrzi cakat?tak nech skape "...tak to chodii.lebo viete,dochodcovia na to nemaju cas,su silne zaneprazdneni tam ist doobedia.oni si tam postavia stolicky pred polikliniku uz o 5