ja uz naozaj neviem... Chodim s priatelom dva a pol roka... Zacala som ho nenormalne milovat a zboznovat.. ano milovala som ho ale teraz proste strasne moc.. a myslim, ze mi zacalo sibat.. ODisiel robit do talianska, aby nam bolo lepsie a mohli sme si via
ak ta miluje tak to nespravi ..ak to spravi tak ta az tak nemiloval cize lepsie sa dozvediet o pravej tvari cloveka skor ako mat od neho na krku tri deti a ziadost o rozvod
treba veriť ..vo vzťahu je dôvera základom ..v takom normálnom vzťahu samozrejme ...a ak si myslíš ,že ťa vážne tak veľmi miluje ,tak mu ver ,iné ti vlastne aj tak neostáva a nemyslím si ,že si prepnutá ako vravíš ,je to normálne ,lebo sa bojíš ,aby niečo nenarušilo váš vzťah ...ale snaž sa veriť ,to je jediné....čo ti môžem poradiť ..
súhlasím že sa zrejme bojíš zbytočne...aby som bol presnejší si dosť paranoidná Tiež som trochu paranoidný a v zásade je nutné sa dostať na inú myšlienku Proste rob niečo iné čo ťa zamestná aby si nad tým nemusela premýšľať najhoršie čo môžeš urobiť je byť sama a nudiť sa hlava je schopná vyprodukovať strašné konšpirácie keď nemá čo robiť Mne pomáha keď si idem zabehať A za psychológom kľudne skoč...nehrýzú.
PS: Nie psychiatrom nie tam chodia chorý ľudia(napr keby tvoj frajer neexistoval
Ach vzťahy na diaľku....Viem, aké to je....Sama to zažívam A tiež som sa cítila ako ty...lenže ma to prešlo Hlavné je ostať pokojná, nedostatok slobody(to, že ho budeš kontrolovať a znervňovať sa pri tom, keď ti chvíľku neodpovie) môže človeka sem-tam štvať Keď ťa tak miluje,tak by si mu mohla trošku viac dôverovať Chýba vám istota vo vzťahu(teda tebe hlavne) Cvokár neni potrebný, skús si nájsť nejakú zábavku na trávenie voľného času
si na poradku, aj ja mam obcas chut bezat za nim ked je na nejakej party a ze co tam robi s kym..treba sa dacim zamestnat aby si nemala cas mysliet na to co robi alebo nerobi ver tomu, ze to pomaha.. a nestresuj tolko, lebo si to este sama privolas..
@mezomus si myslis, ze si husty pičo ked daco take napises "si jebnuta jak cinka mas 18 ibaj trtkat" vidno, ze nadavky ti ego riadne dvihaju, milujem takych co si myslia " jaky ja som čávo, bo nadavat viem" ach ach, škoda, ze aj male deti taketo slova vedia...
@lucina223 a naco mam vyplnat vek? mam dost fotiek v albume z ktorych sa da urcit a imho aj z mojho posobenia na fore sa da zistit vela vela, ked clovek chce
každý má v hlave takú tú blaaargh hnusnú slizkú pochybujúcu vec, ktorá vylezie keď to najmenej čaká...bojíš sa, že urobí hlúposť, je to proste prirodzené, na sto percent sa nikomu veriť nedá...ale môžeš mu buď veriť, alebo ho nedôverou úplne zadusiť...a ak tvoju dôveru sklame, nuž...tak potom za to nestál and there are plenty fish in the sea
Nemaš sa čoho báť....pretože ak miluje teba ako ty jeho...tak to nespraví, ty by si ho nikdy nepodviedla, tak prečo by ťa mal on?To určite nie daj tomu čas a uvidíš sama.To že ťa niekedy oklamal neznamená že ťa klame stále...Dôveruj mu..
Ja neviem, ale zdravý prístup to určite nie je. Práve to mi vadí na vzťahu, že sa jeden do druhého až priveľmi stará. Áno každý máme strach o človeka, ktorého ľúbime, ale treba rešpektovať a navzájom sa aj tolerovať. Neviem akú povahu a aký je ten tvoj priateľ, ale mňa by porazilo ak by mi každý boží deň x krát niekto prezváňal na mobil. Ďalej neznášam telefonáty typu: Kde si? Čo robíš? S kým si? Ak už toto niekto robí vo vzťahu a 100 krát za deň, tak potom čo je to za vzťah a za lásku, ak jeden druhému nedôverujete. Veď vzťah je práve o dôvere a nie o tom, že robíte jeden druhému policajta. Áno máš pravdu, že klamať by ti nemal a ženám by sa klamať nemalo už vôbec. To ako si ženy dokážu veci namýšľať, dávať si veci do súvisu, je až neskutočné a nenormálne. Preto chlapom radím: Aby ste svojim polovičkám neklamali, tak im radšej nehovorte nič! Teraz nemyslím, že ich mate podvádzať a tajiť im to, skôr sa jedná o bežné veci v živote(stretnutie s priateľmi, pracovné aktivity). To zistíte aj v manželstve, že niekedy si je lepšie zahryznúť do jazyka. Buď sa stane to čo tu, že budete mať na krku policajta, alebo všetko vyzradia.
Vieš čo ti radím, oddýchnite si jeden od druhého. Aj to je vo vzťahu dobré, ak trocha vypnete. Vieš ako sa hovorí, netreba tlačiť priveľmi na pílu. Nájdi si nejakú aktivitu, venuj sa niečomu a nebudeš mať čas nad pochybnosťami a špekuláciami. Hlavne mu nevolaj, každých 15 min.
Presne, nedôvera zabíja vzťah, sama viem o tom svoje.. presne takto sa mi asi pred rokom skončil jeden vzťah, bola som hlupa a vkuse som ho upodozrievala, keď bol vonku s inými dievčatami, ale on vlastne robil to isté...A vkuse sme sa kvôli tomu hádali a kvôli tým hádkam to aj skončilo..Taký vzťah, že jeden druhému neverí, nemá zmysel fakt...Takže len mu dôveruj Ak ťa naozaj ľúbi, svedomie mu nedovolí ťa nejako sklamať...
neveríš mu a to je veľmi zlé. Nedôvera lásku a vzťah zabíja. Dôvera je veľmi dôležitá. Skús mu veriť a uvidíš. A nechaj mu voľný priestor, ale ak mu nenecháš voľny priestor tak sa začne dusiť a to nebude dobre. Rozíde sa potom s tebou. Dôveruj mu. On to potrebuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Len sa bojíš, že o neho prídeš, ale ak ťa miluje tak silno, ako píšeš, tak sa neboj, neopustí ťa.
PS: Nie psychiatrom nie tam chodia chorý ľudia(napr keby tvoj frajer neexistoval
A s tým úplne posledným slovom súhlasím.
Vieš čo ti radím, oddýchnite si jeden od druhého. Aj to je vo vzťahu dobré, ak trocha vypnete. Vieš ako sa hovorí, netreba tlačiť priveľmi na pílu. Nájdi si nejakú aktivitu, venuj sa niečomu a nebudeš mať čas nad pochybnosťami a špekuláciami. Hlavne mu nevolaj, každých 15 min.