Som zalúbená do chlapa, ktory uz nezije Co mám robit?
som zalúbena do chlapa, ktory este zomrel v januári, ked som uvidela jeho fotku v dennikoch, hned sa mi zapácil, som hrdá na neho, zomrel, ako ozajstny hrdina
@timea91 normálna odpoveď? nie si zamilovaná naozaj doňho , ale do predstavy kt.si si o ňom vytvorila na základe niečoho. Nakoľko je už mŕtvy, nikdy sa nedozvieš, či by ti tvoju náklonnosť obetoval a aký v skutočnosti bol. Vráť sa do reálneho sveta a nemýľ si city s pocitmi.
je to slabomyselnost, lenivost alebo co ze clovek nedokaze najst riesenie na tak primitivny problem? alebo este zavaznejsia otazka: ako si clovek moze vytvarat taketo problemy??? O.o
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
@1
btw. som jediný, ktorému je slovo "chlap" tak strašne nesympatické? lepšie je chlapec alebo muž
lopata
@10
@barky
» www.epicgifs.net/images/show/VKI...
počkať, to ja som potom šialene zamilovaná do mladšej verzie Waldemara Matušku. čo mám robiť?
@barky keď to v stredu dám tak vás pozvem na nahú párty!
( a inak úplne toto chápem moja bývalá nekrofília história by vedela o čom rozprávať a za starých čias by som tu už mala tag od @mielikki )
cakam ta
Dám ti radu nad zlato- vykop si ho a pretiahni, alebo sa na to vyjeb a pretiahni niekoho živého.
Hlavne daj pokoj s takýma kokotinama!
PS: neber túto radu prosim vážne