mam jedneho kamarata...teda skor ze sa pozname...a uz niekolko krat ked sme boli ako partia vonku tak bol stale so mnou rozpravali sme sa o vsetkom a vyslovene ma balil aj ostatny si to vsimli a povedalimi to ze je to riadne vidno...mneto nevadilo kedze h
neviem síce koľko má rokov ten chalan ale ak nejak tak ako ty tak je to jasné.....niekto niečo povie a chalan sa zlakne....vyhýba sa ti len by si prestali myslieť že sa mu páčiš alebo že medzi vami niečo je...on z toho vyrasie....
je taktiez mozne, ze to vtedy nemyslel vazne. len mal dobru naladu a bavil sa s tym, koho mal najblizsie pri sebe. takze je teda normalne, ze sa neskor bavil s niekym inym. ale ak ti vsak na nom zalezi, skus s nim nadviazat rozhovor. potom, ked si uvedomi, ze mu je s tebou dobre, moze to prerast do niecoho vacsieho ako je kamaratstvo
no ja by som sa moc nespoliehala na to, že medzi vami dačo bude...bo chalani to niekedy zvyknú robiť...veľkí kamoši, namotajú dievča a potom si začnú s kamarátkou s ktorou sa nikdy predtým poriadne nerozprávali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
z coho vyplyva len to.. ze ;o)
ved sa s nim porozpravaj...