ahojte...rad by som pocul vas nazor...mam kočku asi 3 tyzdne...nie je to nic " vazneho " ( zatial ) ale nastala tu takato zhoda okolnosti...mne sa predtym lubila jedna baba, ktora jak som sa mal neskor dozvedet je kamoska mojej holky...mojej holke sa pred
a čo by si ako chcel teraz robiť? je krásne, že ste k sebe úprimní, a budujte si na tom vzťah. nechcete sa teraz predsa rozchádzať, príp. rozbíjať iné vzťahy len preto, že vás každého ťahá k niekomu inému.
a ešte presne opačná rada ako dávam zväčša - neopite sa. teda nie v blízkosti tých ľudí čo sa vám páčia. koniec.
HEJ LUDIA Vy ste to polovicka asi nedocitali...ja nepotrebujem rady len vas nazor ze bo ste spravili vy v tejto situacii...neva mozno som to len ja napisal blbo tak pardon no.. ..ja v tom mam jasno...a komenty typu( dospej )..neberiem...len pre info, samozrejme ze s mojou kočkou sme zostali spolu... ..bol som len zvedavy na to ze co by ste vy spravili, nie nejake odsudzovacie " rady do zivota "...dik...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale rada asi, sprav tak, co si myslis, ze je spravne. ak to nevies a ides sa pytat na birdz, tak gg bb
Bud s tou ktoru chces, ktoru lubis, ked vobec
Nechaj to tak, dude. Dáko bolo, dáko bude. A dázor iných by si mal mať hlboko. Toť vše - carpe diem.
a ešte presne opačná rada ako dávam zväčša - neopite sa. teda nie v blízkosti tých ľudí čo sa vám páčia. koniec.
teda vlastne to je asi jedno v tomto pripade zrovna xD
Vyberam si tú ktorá sa mi lubi a keď ma tá nechce hľadám ďalej.
Potom s takýmito somarinami nemám problém.
dočítala som, pochopila som, a názor som ti napísala.