Shy je pekna, ale trosku taka prilis sentimentalna, neviem, ale to podanie vystihuje vlastne nazov a aj text, takze je to ok Ale aj tak sa mi Tallulah paci viac
inak SA v pohode kapela, mam ich aj v mp3-ke,aj celu diskografiu mam..ale povedze si uprimne: asi po 2 mesiacoch ma prestala bavit natolko,ze vobec nemam chut si ju pustit,co sa mi u mojej hudby casto nestava ale dakedy pride nalada a pustim si trebras sladaciky alebo fullmoon a dont say a word (btw, oblubeny song
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
San Sebastian rulez
2. Last Drop Falls (Co dodat?)
3. San Sebastian (ked ho hrali nazivo, skoro som si vyziapal cele hlasivky)
4. Tallulah (Zas jeden zo songov, co su uchvatnyz aitok nazivo aj z nahravky)
5. Don't Say a Word (trosku agresivnejsi song, ale mrtny)
A mam rad Tallulah, Weballergy, Full Moon, Wolf and Raven.
Mne táto hudba vždy urobí dobrú náladu ja som už raz bol zjebaný za to že mi je do smiechu pri tej hudbe ale keď mne to príde také...noo
ako nic proti tomu vynimocne nemam
Full Moon
Tallulah
Dream Thieves
Draw Me
My Land
Paid In Full
Still Loving You
Last Drops Fall
Wolf And Raven
Replica
Letter To Dana
I Want Out
My Selene
Victoria Secret
cize v podstate vsetko.. ale textovo ma chytila najviac Replica
ta hudba ma cosi do seba ...hlavne ked mam depky tak Draw Me je jasna volba
mam rad vsetky od nich ale zeby bola Dont Say A Word mrte dobra pesnicka som si nikdy nemyslel
a este som zabudol na pesnicku Vodka
Ten začiatok...
odomna
odkial mas celu dscgrafiu? odomna XD
a btw hej je to fajn skupina...
tallulah radim kazdemu kto sa chce roplakat ~_+
inak SA v pohode kapela, mam ich aj v mp3-ke,aj celu diskografiu mam..ale povedze si uprimne: asi po 2 mesiacoch ma prestala bavit natolko,ze vobec nemam chut si ju pustit,co sa mi u mojej hudby casto nestava ale dakedy pride nalada a pustim si trebras sladaciky alebo fullmoon a dont say a word (btw, oblubeny song