ahoooojte potrebovala by som pomoc... neviete niekto náhodou ako sa dajú skomprimovať pesničky? (no nemyslím týym to, že zozipujem celú zložku...) chcela by som aby mali menšiu veľkosť a zmestili sa mi do mobilu... tak pls ak viete napíšte
Použi nejaký software, ktorého je na nete určite kopa. Nasl. softwarom si upraviš formát najlepšie do mp4(audio aac),a zniziš rate prehravania na 64kb/s také optimum. Inak dá sa to aj cez Winamp, napališ na cd a okopiruješ, toto všetko si nastaviš potom v optionse, ale je to skor ta posledna možnosť a praktickejšie bude vyuziť nejaky soft. napr,zo stahuj.cz...
Tenpatic - neviem ci si sa zmylil alebo to nevies - ale format .mp4 - je video format - cize ona potrebuje audio format - .mp3 !!!! A ten uz vyssie spominany audiograbber je na to najlepsi. A nie ,,rate,, - ale ,,bitrate,,
to:pawlo> v amerike sa používa ako skratka .rate ak o tom nevieš, lebo si tam asi nikdy nebol, ale to nevadí. Hej viem mp4 je video formát ale do zatvorky som napisal aac, viem sekol som sa malo tam byť m4a, mp3 formát určite zaberie viac prestoru pri skomprimovaní
Ja by som ti odporucil "Ease Audio Converter". Hudbu mozes convertovat do nasledujucich formatov:
aac
ac3
ape
flac
mp2
mp3
mpc
ogg
spx
tta
wav
wma
wv
Ja mam v telefone aac. Taku 5mb pesnicku vo formate mp3, mi sconvertuje na cca 2-3mb pesnicku vo formate aac. Nastaveny mam VBR mode na 50% a kvalita je prakticky (pre sluch) rovnaka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
PS - musis si zvolit kratky song - lebo potom ti to zbytocne dlho hraje - najlepsie vyrezat 20 sekundovy refren z nejakej pesnicky.
aac
ac3
ape
flac
mp2
mp3
mpc
ogg
spx
tta
wav
wma
wv
Ja mam v telefone aac. Taku 5mb pesnicku vo formate mp3, mi sconvertuje na cca 2-3mb pesnicku vo formate aac. Nastaveny mam VBR mode na 50% a kvalita je prakticky (pre sluch) rovnaka.
Stiahnut si ho mozes na audiotool.net