chcela by som sa opýtať či už ste na tom boli a keď áno tak ako to prebiehalo.. nie žeby som sa bala ale som zvedava.. bola som na sone srdca a vaječníkov.. ..ale neviem či je to podobne.. ďakujem za odpoveď..
No, ja som bola na všetkých možných vyšetreniach, ked som bola v nemocnici, ale bolo to už dávno,navyše som bola chorá tak ani poriadne neviem, čo so mnou robili
je to skoro to isté ako sono srdca ale ak máš kusok chorú obličku tak to nechutne bolí.vieš ked ti robia sono srdca tak to tak riadne zatlačia aby to bolo dobre vidieť..ale tam máš rebrá takže to tak nebolí.a ked ti to zatlačia do obličiek tak je to kusok horiše.ale inak pohodička. .počkaj dúfam že som ťa nijak nevydesila...
taký fajný chladivý gél ti naondia tam kde máš obličky...a prejdú ti po bruchu takým prístrojom ako keď skúmajú tehotné matky nič nebolí,len trošku chladí a občas trochu zatlačia,hej ale to len tak akoby si si ty sama zatlačila len tak mírne
no a ved kazde sono je take iste...prechadza ti tou sondou po povrchu tela kde sa vnutri ten organ nachadza...normalka a boliet to moze len ked to pritlaci a teba ten ktory organ pri tlaku boli, inac nic.
Je to sranda Ani neviem preco som pred 3rokmi bol na sone, ale doktor mi ukazoval vsetky tie vnutorne organy (nemal som mu vraviet, ze prave preberame ludske telo v skole
jeziis ja by som na to nemohla ist lebo som straaasne stekliva,by som sa tam doktorke stale smiala...ale to sono urcite nie je neprijemne,teda urcite menej akoked idem kudoktorke a postlaca mikomplet cele brucho....juuj to ma vzdy boli
@pedall hej to sa robi mladým zenam ako vysetrenie ci su vajecniky v poriadku aspon myslim.. patri to medzi prvé vysetrenia samozrejme tých ktoré uz nie su panny kedze ta sonda sa zavadza presne do vnutra.. je to celkom sranda.. a mne osobne vysetrovali preto lebo chceli vediet ci nemam nieco po zenskej stranke kedze teraz pred dvoma týzdnami som dostala silný zapal mocových ciest.. tak pre istotu robili aj toto vysetrenie..
No ja na to chodím každé dva mesiace je to v pohode len musíš vypiť strašne veľa tekutín predtým,musíš mať plný mechúr aby ich dobre videli. Mňa za to vždy zdrbali(to už je raz tak keď v tom majú taký skvelý systém že ma najprv pošlú na odbery)...
Potom ti naplácajú na podbrušok takú hnusnú studenú slizkú vec a pôjde to...je to otázka 3 minút...ale zober si tam čo najviac vreckoviek lebo ti vytlačia na brucho celú tubu toho gelu a na utretie ti dajú jednu servítku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
K téme - neviem, ale sono srdca mi robili, teda asi, ak sono = ultrazvuk
Potom ti naplácajú na podbrušok takú hnusnú studenú slizkú vec a pôjde to...je to otázka 3 minút...ale zober si tam čo najviac vreckoviek lebo ti vytlačia na brucho celú tubu toho gelu a na utretie ti dajú jednu servítku
Je to v podstate také isté ako sono vaječníkov...
ja som na tom uz bol a bavilo ma to