@Kepro Si to vystihol a tá stránka je fajn.Z nej som čerpal informácie predtým než som si ho kúpil.Nemal by si linki na aplikácie.Ak máš pošli mi ich please na môj profil.Dúfam,že zas nebudú problémy s warezom.Ďakujem.
úplne super.. kedže nie som technický typ tak mi úplne vyhovuje.. a fotky sú tiež v pohode.. ale ak s tým chceš robiť neviem aké super fotky tak si radšej kúp foťák..
Predosli model som mal k800vku...fotky su uplne spatne...to sa neda porovnat...absolut nic...v tme total nic...ale je lahky,tenky,za svetla fotky stacia ak nieco surne chces...pekny ...k800 bol v poho , ale velky, hruby , tazky
@Kepro V tomto s tebou nesúhlasím.6 mojich známych má Nokiu N95 8GB a nikto znich Wifi nepoužíva.Súhlasím,že ak máš vo svojom free wifi zones tak ,je to výhoda /veľa ich však nie je/.Ak však nie,je to len zbytočné predraženie telefónu.Navyše každý má svoje nároky na telefón.
@Kepro aj tak mobil vacsina ludi vyuziva na checkovanie chasu, potom na telefonovanie a nakoniec na smsky ostatne veci su nepodstatne net v mobile je imho neprakticky, aj ked ho sam mam...malo kedy to vyuzivam, vacsinou na taketo hluposti nemam cas.
@Method ja dost casto som na wifi alebo nete na mobile kvoli icq, mailom, netu a tak cize wifi rulez na mobile je to velmi dobra vec ci uz v skole alebo praci
@26 nechcel som to napisat ale mas totalnu pravdu cela rada C je cela v riti SE nemeni procesory iba davaju viac animacii a hovadin a potom to takto vyzera... telefony spomalene mrznu restartuju sa preto som od SE po rokoch odisiel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
- slabá kvalita fotografií pri slabšom svetle
- absencia GPS a Wi-Fi
- absencia aktívneho pohotovostného režimu
viac na » www.fony.sk/index.php?podst...
je to nalepsi mkobil aky som kedy mal
a to som ich mal kurva ze dost.