ahojte... mal som sony ericsson K530i a mam taky problem: potrebujem vymazat hry z telefonu. Hry mam ulozene na pamatovej karte. Niektore hry mam proste dvojmo abo viac kopii. A ked chcem jednu hru vymazat alebo spustit sa ni ukaze chybova hlaska "Operaci
keď naformátuješ kartu a hry v telefóne stále máš a majú svoje ikonky a dokonca sa niektoré aj dajú spustiť, tak potom nie sú na karte. Ale v tvojom prípade predpokladám, že ich na pamäťovke nemáš a v mobile sa zobrazujú len ich názvy s ikonkou znázorňujúcou že tam ikona chýba. Riešenie = musíš obnoviť telefón na továrne nastavenia
@passko tak tam ešte bude niečo ako formátovať pamäť telefónu a potom ešte aj resetovanie nastavení, mne sa to stalo s mojimi 144 hrami (bolo ich cez 400 keď sa mi stalo to čo tebe) a všetko čo šlo som musel naformátovať. Keď to nedokážeš ty tak to určite dokáže servis. Ale tomu by som sa radšej vyhol...
@passko to isté robilo občas aj mne, keď som ten mobil mala vyriešiť sa to dá iba opätovným nainštalovaním a odinštalovaním (nie! vymazaním z pamäťovej karty) alebo factory resetom
@filipkoo tie ikony tam sú, ale spustiť sa nedajú ("operácia zlyhala"), a sú tam akoby "namnožené", dosť to pilo krv aj mne
@darkestangel veď viem presne čo to je, ale si predstav, že by som mal 400 hier odinštalovávať. Tak som naformátoval kartu, a potom si predstav, že by som 400 hier musel nainštalovať a odinštalovať. Nepripadalo do úvahy.
Factory reset to vyriešil, ale passko vraví, že jemu nie.
@filipkoo uznávam, že mazať 400 hier manuálne by nebolo zrovna efektívne riešenie, v tom prípade mi nejde do hlavy, prečo to passkovi ten factory reset nevyriešil
@filipkoo and @darkestangel factory reset nepomohol.. pozeral som na nete ze preinstalovat softwer a skusam to.. a odinstallovat hry neviem ci by mmi to slo,,, ako odinstallovat?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@filipkoo tie ikony tam sú, ale spustiť sa nedajú ("operácia zlyhala"), a sú tam akoby "namnožené", dosť to pilo krv aj mne
Factory reset to vyriešil, ale passko vraví, že jemu nie.
ešte mi napadá, sformátoval si aj kartu aj telefón?