Chcela by som sa spýtať, keď si stiahnem nejakú hru tak mi ju vždy uloží do mobilu. Lenže v mobile už nemám žiadne miesto, nedá sa to nejako prestaviť aby mi to ukladalo na pamäťovú kartu ??
@misel159 Xperia X8 má v sebe Android 2.1, ktorý nepodporuje presuvanie aplikácií na SD kartu. Dá sa to obísť aplikáciou typu link2sd,llenže musela by si mať rootnuty telefón. Ďalšia z možnosti je nainštalovať novú ROM s novším Androidom, alebo kúpiť nový telefón .... Zhrnutie: Nie, nedá sa to.
@misel159 ja mám X8 z cyanogenom 7 tam sa dá aj toto čo potrebuješ a aj kopu rôznych vecí daju sa tam meniť témy napríklad ale o niečo to zníži výkon po pol roku pouzivania ale musim uznat ze je to fajn ak mas niekoho kto ti to dokaze spravit a risknes aj to ze mobil by mohol bit mŕtvy kôli tomu tak sa za nim urcite vidaj ja som to tiez robil hlavne koli tomu aby slo hadzat veci na SD kartu a nakoniec je z toho jelly bean style mobil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov