Neviem sa rozhodnut, kedze Xperia ma vyhodu aj nevyhodu v tom ze je mala. Zmesti sa do vacku, na pocuvanie pri behu atd. naopak ak by som chcel hrat nejake hry na nej co od mobilu vyzadujem tak ten display zrovna nie je vyhoda. Ale je tam OS android, nie
Xperia je kokotina ktora je rada že vobec je tou kokotinov.
Stým LG nemam sksenosti.
skús vyberať z Samsung alebo HTC.
BTW ma huawei X5 za 200 očí a neviem si ho vynachvaliť
Podlamna tu rastie další velký gigant disappointed:akorat skoda tej slabej podpory na 2.3 android but novsí model X6 čoje podlamna už neskutočne mocné delo bude mat odosť vačšiu podporu)
Ako vravim rozmyslal som aj o tom LGcku len neviem ci ten telefon nieje kus spomaleny lebo je to taky android za lacnu cenu co ma v podstate vela veci v sebe. Rozmyslal som aj na Xperiou X8..Len by ste mi mohli napisat ci je taky velky rozdiel medzi aplikaciami tych OS.
Vivaz urcite nie už len kvôli Symbianu...je to celkovo hrozny mobil spoluziak ho má..ja mám Xperiu mini PRO a nejako extra sa nestažujem..je to v pohode mobil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ked sa raz vypol a 3x si zadal sam zly pin to fakt skoro neprezil -.-
wifina je tiez taka ze mam pocit ze ked nelezim na routeri ze to furt pada
vivaz a vivaz pro nemoze byt az hentaky rozdiel
radsej Sony Ericsson Xperia Neo V , Sony Ericsson Xperia Arc S
alebo keby uz Xperia mini tak Sony Ericsson Xperia Mini Pro.
alebo asi uz radsej HTC alebo THC s androidom
... symbian v tom mobile je totižto dosť starý ten nový to je 100 a jedno
Stým LG nemam sksenosti.
skús vyberať z Samsung alebo HTC.
BTW ma huawei X5 za 200 očí a neviem si ho vynachvaliť
Podlamna tu rastie další velký gigant disappointed:akorat skoda tej slabej podpory na 2.3 android but novsí model X6 čoje podlamna už neskutočne mocné delo bude mat odosť vačšiu podporu)
Kup si telefon ktory ta podrzi aspon 2 roky
Ja som si neviem vynachvalit Samsung Wave...
Za tie penaze to je perfektna masinka.
Uzasny display, po update na Badu 2.0 je to konecne konkurencia droidom s perdo aplikaciamy...
Co je ale najhlavnejsie, tak ho nabijam kazde 3-4 dni
No teraz v pondelok si idem kupit iPhone 4S, lebo Prazaci sa smeju, ze co nemam iPhone a mam si kupit poriadny telefen(iPhone)