Caute. Oboznamim vas s mojim problemom. Do strihu a finalneho spracovania videi sa velmi nevyznam, a vegas velmi nepouzivam takze si stym neviem nejako rady. No ide oto ze robil som raz jedno video vo vegase, strih som pekne poupravoval, vsetko bolo okej
pri strihu videa sa beru do uvahy aj ine veci, ako su efekty, prelinanie viacerych video zloziek naraz, klucovanie... mne bezne renderuje kratke 2-minutove video s efektami aj hodinu. Netreba sa cudovat...
Vegas je dosť neposlušný program, čo sa týka renderovania.... ja to vždy robím tak, že dám "upload video on youtube"...vtedy si program sám uvedomí, že tam treba dať jednak rozumnú veľkosť aj rozumné parametre... potom to stiahnem z youtube pomocou programu aTube catcher ...ja viem, že je to blbá obchádzka, ale normálne renderovanie vždy trvá strašne dlho a tá veľkosť súboru je neprijateľná - jedna z mála chýb vegasu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme