prosím vás je tu niekto, kto tento mobil vlastní? Plánujem si kúpiť Xperiu a táto sa mi začala pozdávať, tak by som chcela vedieť ako ste s ňou spokojní, poprípade čo sa vám páči, čo vám vadí...
vo všeobecnosti čo sa Sony Xperia fónov týka, za tú cenu by som to neodporúčala, ľudia s tým nie sú spokojní, nadstavba je strašná a po pár mesiacoch iba lag, lag, lag..neviem, či poprípade uvažujem aj nad inou značkou, ale odporúčila by som HTC (mp3.sk) alebo v tej cene ešte Nokiu napr. » www.mp3.sk/nokia-lumia-920...
alebo o niečo drahšiu » www.mp3.sk/nokia-lumia-925...
z tých HTC napr. » www.mp3.sk/htc-desire-500-... » www.mp3.sk/htc-desire-601-...
tam máš aj novší android, približne rovnaké špecifikácie ako tá Xperia, ale bežia na Sense čo je plus
ak ti ide o tej foťák čo má Xperia, išla by som do Nokie, to je neporovnateľný rozdiel v kvalite..
@ssnehulienka Je to úplne to isté ako Sony Xperia S...
Akurát má väčší displej a iný dizajn.. Ale čo sa ostatného hardwaru týka, je to úplne to isté ... Rovnaký chipset (rovnaký procesor aj grafický čip) taktiež 1GB RAM
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
» www.mp3.sk/nokia-lumia-920...
alebo o niečo drahšiu » www.mp3.sk/nokia-lumia-925...
z tých HTC napr.
» www.mp3.sk/htc-desire-500-...
» www.mp3.sk/htc-desire-601-...
tam máš aj novší android, približne rovnaké špecifikácie ako tá Xperia, ale bežia na Sense čo je plus
ak ti ide o tej foťák čo má Xperia, išla by som do Nokie, to je neporovnateľný rozdiel v kvalite..
Akurát má väčší displej a iný dizajn.. Ale čo sa ostatného hardwaru týka, je to úplne to isté ... Rovnaký chipset (rovnaký procesor aj grafický čip) taktiež 1GB RAM
Za koľko ho chceš kúpiť? Ak smiem vedieť..