Sony Xperia Sp alebo BlackBerry curve 9320 ? Ktoré je podľa vás lepšie a prečo ? Alebo ktoré by ste si vybrali ? Máte niekto jeden z týchto telefónov, ak áno ako dlho vám vydrží batéria ? Vopred ďakujem za odpovede
Ja som mala 9320 rok, a bol to super telefon, baterka mi po tom roku vydrzala kludne aj dva dni, akurat mi po velkom ajdejte padol cely system a stretila som komplet vsetky kontakty
Ale isla som do blackberry zasa, tentokrat bold a som spokojna, obrovske telefony, co sa nezmestia do vacku, ma nikdy nelakali
Blackberry nieee .. máme 4 doma , mamina má "curvu" a podla mňa je to na nič. Ako keď to chceš len na volanie a smsky tak ti to stačí, ale ak by si chcela viac možností ako napr. net a hry tak to nie je mobil na to. To je skôr mobil pre podnikateľov by som povedala pretože tam môžeš využívať tu funkciu že ak máš viac mailových kónt tak na každý ti tie maily budú chodiť ale to je za poplatok .. tak neviem ale určite SE
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Ale isla som do blackberry zasa, tentokrat bold a som spokojna, obrovske telefony, co sa nezmestia do vacku, ma nikdy nelakali