No neviem nebral by som ani jeden a radšej došporil 20-30 € na Sony Xperia U ....tá Ečková má 262 000 farieb, pričom iné mobily majú 16 mil. ako U....zbytočne budeš ľutovať ak si môžeš vybrať teda... » mobilne-telefony.heureka.sk/sony-xperia-u/r... napr. ale kúpiš aj za 120 od niekoho v 100 % stave ako som pozeral inzeráty ...
Tipo je náhodou v poho ja mám a nemôžem povedaať jedno krivé slovo no dobre tak 1 foťák ten je na hovno ale inak je v pohode keď si na tom nepotrpíš tak neje problém
Mám Tipo a nemám namietky .. ale počula som od kamarátok čo si ho kupovali v Orange-i že im dosť blbne a kazí sa im kryt a to ho maju ani nie mesiac. Ja som ho kúpila cez net a mám ho asi 3-4 mesiace a doteraz s ním nič nemám a to mi už viackrát na zem spadol.
Aj ja som najskôr chcela Tipo ale potom kvôli brazovke (velkosť) som našla aj to Ečko. Leto keď už tak tak sa na tom chcem aj zahrať Ale inak dik asi si kúpim to Tipo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty