@simuulka112 za 196 a net aj aplikácie rýchlo a mám pocit že to je kôli tomu dvojjadrovému procesoru ,ale zasa bateria vydrží len deň( a to pri maximálnom zaťažení - net +hudba+aplikácie +fotenie ) a ani ten foťák nie je až taký strašný ,treba si zvyknúť
@denix dakujem pekne za rychlu reakciu a poradenstvo radsej uz nevaham akurat vraj som pocula ze ma iba Anroid 2,3 ale mne by to malo stacit nejak extra ta to neobmedzuje nie ?
@simuulka112 podla vsetkeho by mala byt aj aktualizacia na 4.0...ale ruku na srdce...2.3 je najlepsia verzia...ked neratam 4.1..ale ta nema podporu flashu..
@simuulka112 absolutne neriešim či je to android alebo čo , ja ten mobil mam len koli volaniu ,hraniu angry birds a občasnému prehliadaniu netu a mne to uplne stačí ! ak si nejako náročnešia na toto tak to už ti pootom neviem poradiť
@simuulka112 tak neviem no , 512 MB RAM, to by mi nestačilo ...
Ja sa obzeram po LG Nexus 4, .. 4jadrovy procesor, 2GB RAM ... hlavne kvoli tomu lebo android ma tolko tych efektov a vselijakyc veci že to proste seká, a myslim že tento nexus by to mal zvladnuť. Hlavne by som chcel vyskušať android kedže som mal do teraz iOS a vyskušať či mi to bude vyhovovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ja sa obzeram po LG Nexus 4, .. 4jadrovy procesor, 2GB RAM ... hlavne kvoli tomu lebo android ma tolko tych efektov a vselijakyc veci že to proste seká, a myslim že tento nexus by to mal zvladnuť. Hlavne by som chcel vyskušať android kedže som mal do teraz iOS a vyskušať či mi to bude vyhovovať