Čítala som veľa recenzií,videí,parametre a silno o ňom uvažujem. Tak chcem len vedieť vaše skúsenosti konkrétne,alebo aké ste zistili nedostatky,čo vám vadí a pod.,ak také máte. Ak nie ignorujte,vďaka
nemám ho, no viem že najčastejšie na ňom majiteľom vadí vysoká kompresia pri fotkách, odtlačky (ako sa na to môžu sťažovať pri "sklenom" mobile") a ostré hrany čo je vraj nepohodlné pri dlhšom držaní..
@chanteuse nechces? to je skoda...ta je z nich najlepsia ...a nechapem ako sa moze niekto zaujimat o sony...zrovna na xperiu z boli celkom pozitivne recenzie ale aj tak celkovo sony je na hovno...kamoska z roboty ho ma a furt len picuje
@kosmiklove no veru ani nie.. možno na prvý pohľad a prvé okúzlenie, ale pri dlhšom používaní sa tie telefóny sekajú a serú bez ohľadu na to ako výborne vyzerali na začiatku.
@skingirl94 Samsung možno...xperie sú na tom rovnako jak nie este horšie...ale to je Android...lumiu mam pol roka...ani raz nezamrzla, neseka, nerestartuje sa...mam v nej asi 70 aplikacii a 20 hier...doteraz ide ako nová a net na nej ide pomaly rýchlejšie ako na pc...aj teraz ti z nej odpisujem...takze to je s xperiou úplne nezrovnatelne...v samsungu mam cca 50 aplikacii vcetne hier a jebe mu stále...dneska som ho musel 3 krát restartovat lebo nevedel nacitat som kartu...ale keď som videl čo robí kamoskina xperia...tak je ešte vyšší level...takze kto chce rýchly a spoľahlivý telefon ktorý neseka a nemrzne tomu urcite odporucam lumiu..ale keď každému jebe s tým androidom tak čo už...
@kosmiklove aby sa zle nechápalo ja xperie neobraňujem. Podľa mňa sú šunty všetky sprosté telefóny s androidom a keď budem kupovať nový telefón tak smerom k androidu sa ani nepozriem. Ale na lumiu som tiež počula veľa sťažností, že sa seká. Najmä na tie staršie.. aj keď z vlastnej skúsenosti to nemôžem posúdiť, len podľa toho čo som počula.
@skingirl94 tak to si potom môj človek prvej generacii lumii som sa oblukom vyhol hlavne koli absencii usb mass storage...ci sa sekali to ti fakt neviem povedať...vacsinou sirili bludy ľudia čo sa snazia na nokiu nakydat čo najviac spiny...s lumiou 920 ktorá ma už windows8 nemal žiadny problém a som s ňou max spokojný...jedine čo mi chyba je nemožnosť filtrovať hovory a chyba jej rádio...ale toto všetko ma vyriešiť nejaký veľký update po lete takže pohoda
@chanteuse ja mám Xperiu Z a som s ňou spokojný. Ale určite má nedostatky. Napríklad fotoaparát v menšom svetle(v noci) foti dosť na hovno ale to je asi iba jedno mínus ktoré som zatiaľ postrehol a ešte wi-fi by mohla byť silnejšia ale to mi až tak nevadí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Je to skvelý mobil a určite by som ho bral
... Ztko by si nekúpil ani za nič