Sú to dobré telefóny? Mám v pláne kúpiť niečo od Sony, ale pár ľudí mi povedalo že je to predražené a neponúka to nič ... ale Japonci vedia robiť elektroniku, či?
nejaké skúsenosti ohľadom vyšších rád 400€ a vyššie
Pred cca mesiacom som si vyberal telefón.....rozhodoval som sa medzi Huawei nova a nejakým modelom Xperie (asi M3 ja neviem)....Pani v ORANGE povedala že na každý model Xperie idú sťažnosti a nosia ich tam ako na bežiacom páse pokazené....na Huawei sa ľudia nesťažujú, dal som si poradiť. Tak že ak jej veríme že nie je platená aby robila anti-kampaň Sony tak potom Xperie sú zlé.
Ja mám xperiu z5 compact (ale tie myslím už nepredávajú hoci má rok) a som dosť spokojná. Síce sa mi odpojil kábel k displeju a musela som ho dať rozobrať a zasrtčiť (čím stratil vodeodolnosť), ale inak je dosť fajn a má dobrý foťák. Sama som ho nekupovala, ale pôvodne stál okolo 650€, čož by som za telefón veľmi dať nechcela.
Mám xperiu z3 compact...je to síce vec vkusu, ale mne sa veľmi páčil a stále páči a aj po 2 rokoch je stále svižný (ale zas chvíľu používal aj koncept rom a teraz pár mesiacov zas oficiálnu, takže systém dva roky u mňa nie je)
Foťák bol podľa mňa chabý od začiatku, ale teraz už fotia tie xperie o niečo lepšie (ale sú aj lepšie fotomobily rozhodne). A trošku ma sklamalo, že sa mi začal odliepať predný kryt, lebo to lepidlo tam už prestalo držať zrejme kvôli teplotám vysokým
Tie ich vlajkové lode sú dobré telefóny, ale mohli by byť aj lepšie za tú cenu
A momentálne sa mi od nich nič nepáči čiže ja ak by som teraz kupoval, tak nič od nich...ale ak sa ti nejaký že fakt páči, tak sa nemusíš báť, že by si bol sklamaný...ale to asi aj u iných vlajkových lodí...
Že iphone je komerčná sračka mal som pred tým x androidov aj najnovšie xperie v tej dobe a sú to mobily pre silných flegmatikov...proste totálne pičoviny...jediný android, ktorý uznávam je xaiomi či ako sa to píše odkedy mam iphone, iný mobil by som nechcel...a to ti píšem ako človek, ktorý býval posadnutý androidom a iphone v živote nechcel
@padre557 tak to ale nikdy vlajková loď nebola...xperia m3 je tiež sračka dosť. Aj keď si myslím, že teraz už sú aj tie A-čkové rady v samsungu celkom v pohode ak sa človek na tom nechce hrať...kedysi to bolo horšie aj na používanie bežných aplikácii...
S6, S7, S8 určite nesekajú...keď tak naozaj výnimočne, keď majú nejaký dôvod
Mam Z5 compact a lutujem. Zbytocne predrazeny mobil, nemam ho ani rok a davam ho na reklamaciu, seka a ma nieco s mikrofonom, nie je ma pocut pri volani.. Planujem predat a kupit nejaku tlacitkovu sunku, chcem sa zbavit vsetkych tych zbytocnych zavislosti v zivote
takže sa naozaj oplatí investovať do Iphonu alebo Samsungu?
Nikdy som nemal Iphone takže mám skúsenosť len s Androidom .... ale nový telefón budem potrebovať :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Foťák bol podľa mňa chabý od začiatku, ale teraz už fotia tie xperie o niečo lepšie (ale sú aj lepšie fotomobily rozhodne). A trošku ma sklamalo, že sa mi začal odliepať predný kryt, lebo to lepidlo tam už prestalo držať zrejme kvôli teplotám vysokým
Tie ich vlajkové lode sú dobré telefóny, ale mohli by byť aj lepšie za tú cenu
A momentálne sa mi od nich nič nepáči čiže ja ak by som teraz kupoval, tak nič od nich...ale ak sa ti nejaký že fakt páči, tak sa nemusíš báť, že by si bol sklamaný...ale to asi aj u iných vlajkových lodí...
@Padre557 aký samsung?
Ale moje osobné skúsenosti sú asi najlepšie zo všetkých smartfónov.
S6, S7, S8 určite nesekajú...keď tak naozaj výnimočne, keď majú nejaký dôvod
Nikdy som nemal Iphone takže mám skúsenosť len s Androidom .... ale nový telefón budem potrebovať :/