kontaktovat prevadzkovatela azetu nech ho zaplokuje. ale na to by si potreboval sudny prikaz. tkaze nie je problem potom sa zisti IP a je chyteny a bude voci nemu znesene obvinenie .....
ja nechapem na co je komu heslo do konta. o co mu ide? jednoznacne zajdi na policiu oni ta uz usmernia.
ked ti ho uhadol a vseobecne asi nie na policii skus napisat adminom na pokeci ci ti ho mozu zmenit, ked im objasnis situaciu tak myslim, ze by sa to dalo
@9 ale moze mat aj pravdu. Oni sa s tym nemusia zapodievat. lebo takych pripadov je vela. je jasne, ze pokial mas 4-5 miestne heslo tak je lahka obtaznost. ale za sksuku nedas bud ako bolo hore spoinane aj kontaktovat admina alebo .... polia ktora ta moze nemusi poslat do riti
vedieť heslo nieje tretný čin, ale prehrabávať sa v tvojej pošte, emailoch atd. to je už narúšanie súkromia, a môže to byť klasifikované ako trestný čin (alebo priestupok? neviem teraz)
Prevadzkovatel negarantuje stratu hesla alebo pristupenie do konta cudzím osobám. Ano je to porušenie pravidiel ale! Svoje konto si máš ochraniť dostatočne silnym heslom.
Ak ti niekto heslo uhádne, máš proste smolu.
Prevádzkovatel moze učeť zablokovať, ale v azete ta budu mať max na salamke kedze tam je takýchto pripadov 10tky... tak ze adios..
Tak že... www.azet.sk do prihlasovacieho mena a hesla napíšeš hlúposti... Ako že chceš sa prihlásiť... Potom ti vyskočí opäť prihlásenie a následné klikneš na „zabudli ste heslo?“!!!
mne sa stalo niečo podobne,niekto sa mi nabural na pokec(heslo nemohol uhadnuť,fakt uplne nelogicke mam)...a pracoval tam s mojou poštou. Tiež som nevedela čo mam robiť,maximalne ma to nazlostilo
kokotina stalo sa mi to raz, teraz druhy x , neviem sa tam ani dostat, chodim sa pozerat cez druhy nick , ale zatial mi tam nikto nechodi, ale neviem pre jaku rit mi ho daky admin zablokoval..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ja nechapem na co je komu heslo do konta. o co mu ide? jednoznacne zajdi na policiu oni ta uz usmernia.
a admin mi sam povedal ze to sice mozem dat na policiu ale ulozia to do spisooov kde to majuu a nedockas sa ziadnej odozvy....takze to je zbytocne...
nakoniec si zalozila novy ..bo tii z pokecu sa na nu vykaslali, aj ked im pisala
Ak ti niekto heslo uhádne, máš proste smolu.
Prevádzkovatel moze učeť zablokovať, ale v azete ta budu mať max na salamke kedze tam je takýchto pripadov 10tky... tak ze adios..
Potom ideš podľa zadaných krokov...