@klipers Youtube ti to môže zmazať, ak si to vypýta reálny vlastník autorských práv (čiže autor hudby, resp. vydavateľstvo, ktoré má práva k tomu autorovi).
SOZA asi nemá pôsobnosť mimo Slovenskej republiky, a Youtube je mimo našej geografickej pôsobnosti. Problém by bol ak by si si to dal na svoj web priamo to video. To by mohla riešiť SOZA
@tomas ale tak dala ťažké otázky nemám rada právo duševného vlastníctva :ehm: ale ku každej otázke som si povymýšľala
nevadí. aj tak už mám 4 skúšky z krku
SOZA rieši slovenské veci,
ja mám zmluvu, takú, že ma nemôže ohroziť SOZA, pretože môj zamestnávateľ vlastní všetky potrebné práva na uploading takýchto videí
si nájdi tiež nejakú firmu, čo ťa zoberie pod seba
@klipers YouTube networks sa tomu hovorí,
ale Soza na YouTube nefunguje ...
YouTube postupuje podľa ich pravidiel, a je tam možnosť fair use, kedy nemôže ani vydavateľstvo nárokovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
SOZA asi nemá pôsobnosť mimo Slovenskej republiky, a Youtube je mimo našej geografickej pôsobnosti. Problém by bol ak by si si to dal na svoj web priamo to video. To by mohla riešiť SOZA
nevadí. aj tak už mám 4 skúšky z krku
ja mám zmluvu, takú, že ma nemôže ohroziť SOZA, pretože môj zamestnávateľ vlastní všetky potrebné práva na uploading takýchto videí
si nájdi tiež nejakú firmu, čo ťa zoberie pod seba
bože, ja som bifľoška
ale Soza na YouTube nefunguje ...
YouTube postupuje podľa ich pravidiel, a je tam možnosť fair use, kedy nemôže ani vydavateľstvo nárokovať